|
![]() |
#1 |
|
![]() Koje kućište je bolje/isplativije? (cijena i jednog i drugog je 550 Kn) Chieftec je masivnije (oko 17-18 kg) i puno većeg volumena (big tower), pa mislim da bi se i hlađenje unutrašnjosti moglo efikasnije regulirati (pomoću ventilatora, ne vodeno). Volio bih da date "pro" i "contra" karakteristike za svaki model. Svaki komentar ili prijedlog je dobrodošao. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Chieftec je predobar ali oni utori za diskove posteno prenose buku i vibracije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Vise diskova ili samo jedan ne igra neku ulogu ako je samo jedan glasan osjeti se. Imas i drugih rjesenja pogledaj tu: http://forum.pcekspert.com/showpost....1&postcount=36 A inace mislim da napr. Antec NSK6000 (430kn) za te novce koje kosta je odlicna kupnja i da se također dobro uredit.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
glas za chifa, ovo mi je drugi chief u 5 godina, prvi je bio office dragon series, kad je postao premali uzeo sam ovo sadasnje. I nevjerujem da cu ga mijenjati slijedecih 5 godina. Hrpa prostora, cvrsto, moze posluzi kao sjedalica ako usfali stolica ![]() Protok zraka odlican. Minus je samo da je fuckin tezak, nije bas za hodanje po lanovima i sl. Ali ako hoces dugotrajno kuciste, da nemoras razmisljat dali ces imati dovoljno mjesta za neku novu komponetu, i sl, mislim da nemoras gledat dalje od chifa.
![]() |
#9 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Zmalamuth, znaš li gdje se mogu nabaviti kotačići koji se montiraju na njega? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Što se hlađenja tiče IMHO Coolermaster i Antec Nine Hundred nemožeš premašiti s ničim... Tišina je već druga priča... Ja sam ubo prije koji mjesec CM690 i opet bi napravio isto, to je sve kaj ja imam reć...
![]() |
#13 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Probaj nazvati u links pa ti mozda mogu narucit, cijena je bila mislim oko 50kn. Ili prosvrljaj po forumu, znam da je netko prodavao chifa sa kotacicima, pa se mozda mozes dogovorit da ti proda samo kotacice. I na news-ima je isto netko prodavao ovog velikog chifa sa pleksi bocnom stranicom i kotacicima. ako nista ne nadjes, kupi kotacice u bauhaus/baumax, pa ih pricvrsti, nije problem za skinuti ove nogice sa njega. Meni oba chifa stoje na stolu, i na nogice sam im nalijepio 1mm debelu plasticnu plocicu i onda sam nalijepio gore filc, da mi ne guli po stolu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|