|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
RAID ili ne?
Ovako na kompu imam Maxtor-ov hard od 160 GB SATA-II, kako mi ponestaje mjesta razmišljao sam o nabavci novog harda,međutim nedavno sam dodio HITACHI hard od 160 GB SAT-II.Da li ja mogu spojiti taj hrad na komp bez RAID polja a da ga Windowsi prepoznaju (znači da ne moram instalirati Windowse na njega)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Naravno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa naravno da možeš kakvo je to pitanje...? ![]() Samo ga ukopčaj na SATA porrt i u struju i to je sve nakon toga samo treba napravit u disk managmentu iz wiindowsa particije i formatirati ih i to je to...
![]() |
#4 |
Registered User
|
Da li bi bilo kakvih problema ako bih na drugi hard instalirao Vistu,tj. da li dolazilo do kakvih usporavanja, i da li bi taj hard sa Vistom mogao pistupati hardu sa XP-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nebi bilo problema samo dual boot s Vistom ti je malo kompliciraniji za složit, ako ćeš to raditi izvadi tj odspoji diisk s XPima dok ne instaliraš Vistu da nebi poslje bilo joooj pa ga poslje vrati i iskonfiguriraj sa VistaBootPro stvari za bootanje ili instaliraj neki GRUB loader... Usporavanja neće biti... Naravno pa i NTFS i FAT(32) su uredno podržani u Visti kao i u XPu...
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ok,puno hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|