|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
problem s micro torrentom!
imam instaliran micro torrent verziju 1.7.5 a problem je sto se pojavljuje upozorenje kad zelim ugasiti program da nije moguce spremiti datoteku za nastavak i kao da je disk popunjen ili je neki drugi program (a nije) pokrenut i imam samo gumb za ponovno koji nista ne donosi i ponisti sto iskljucuje program ali ne cuva promjene i tako me ceka problem pri pokretanju ponovom jer mi pokazuje stare torrente koji vec izbrisani(probao ih ponovno izbrisati i ukloniti a li nista ) a one nove koje sam postavio su nestali...deinstalirao sam program i ponovno instalirao i nista! opet sve isto! i cijelo vrijeme trokut upozorenja! ako tko moze pomoci! unaprijed hvala
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Probaj napraviti update na verziju 1.7.6 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi tu exe datoteku uTorrenta i stavi je u neki folder koji ćeš koristiti samo za uTorrent. Zatim odi u C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\uTorrent i sve datoteke koje tu vidiš prebaci u onaj folder zajedno s uTorrentom. Provjeri još da slučajno nisu read-only...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|