|
![]() |
#1 |
Guest
|
(riješeno) Lampica stalno upaljena
..na kompu, kao da disk stalno radi..skenirala sam na sve zivo, nema nikakvih virusa i ostalog, komp se normalno ponasa, osim sta sam kupila jos jedan disk u zadnje vrijeme..al sam ga formatiral i ostalo , pa je sve normalno..nije mi jasno zbog cega..sto moze bit u pitanju..pls pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Krivo su ti spojeni pinovi na matičnoj ploči za hdd led. Skini si manual od ploče i provjeri da li je dobro spojeno. To je hardwerski problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
a cekaj do sad je sve normalno radilo..izgleda odkad sam stavljala ovaj disk, da nisu kablovi u pitanju?..ovo s pinovima pojma nemam ocu uspjet..hmmm |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
I meni se cini da je problem u spajanju LEDice za HDD na ploču. Imas dva kabla koja vode iz te (najčešće crvene) LEDice za disk do matične ploče. Pošto je kod diode bitna polarizacija moguće je da si + stavila na -, a - na +. Pa to provjeri (samo okreni konektorza 180°).
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo prati kabal koji ide od lampica do matične ploče. Na kraju svakoga kabla ti je natpis i isto takav na ploči, ne možeš ništa pokvarit.... Moguće da kad si stavljala disk da si slučajno iščupala jednu žicu jer su dvije za svaku lampicu + i - |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Yaya, što se dogodi kada odspojiš disk? Kakvo je stanje u Task Manageru?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
|
![]() |
|
|