|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Preporuka image viewera
Ovako malo sam gledao, ali nisam pametan. Uglavnom mogao bi se zezati sa time cijeli dan, al nemam vremena. do sada sam rabio 99% vremena windows picture viewer i onako bio zadovoljan. Prvo bi htio reci da NEZELIM irfana jer mi je antipatican. Imam par uvjeta. znaci da je sa lijeve strane u thumbnailovima prikazane slike, a sa desne strane ista ta uvecana (kao faststonov naprimjer). E sad, sve bi bilo super al ja nezelim cekat da se govno pokrene za 5 sekundi nego to ocu odma sada odma. Nemora biti besplatan. Jer postoji nesto takvo? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ovako nesto: ![]() znam da je ovo ACDSee i da sam otkrio toplu vodu, ali ako napravis custom instalaciju i instaliras samo ACDSee core, sve ostale điđe miđe odznacis i odaberes pluginove za formate koji ti stvarno trebaju, sto u vecini slucajeva znaci plugin za standardne formate (.jpg, .png, .bmp, bla bla ...) i eventualno za Photoshop file format i icon formate, ACDSee postane prilicno brz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E bas to. Al sad ja sam probao jutros acdsee i to sve super radi i onaj quic preview je mracno dobar, al ima jedan mali problem. To sjedi u trayu i zvace memu il sam ja krivo skuzio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() osim ako ne pricas o Device Detectoru, ali i njega mozes ugasiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jesi kad koristio XNView? http://pagesperso-orange.fr/pierre.g/xnview/enhome.html Po defaultu ima drukčiji prikaz i sučelje, ali mislim da se može iskonfigurirati onako kako si gore naveo. nemam ga tu na poslu instaliranog a nemogu ti niti sad isprobat, znam da je u starijim verzijama bilo moguće to tak posložiti. Inače je program vrlo nezahtjevan što se memorije i potrošnje cpu resursa tiče.
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Late AT Night Plantation Ona 2 dole sa mjesecom De uploadaj da nije samo wide!
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#10 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
http://nuahs.deviantart.com/art/The-Old-Farm-70488282 http://nuahs.deviantart.com/art/Plantation-64756049
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Uglavnom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@McG, sve si rekao ![]() Nisam već dugo koristio XnView, jer mi u zadnje vrijeme alati koji dođu s windowsima pokrivaju gotovo sve moje potrebe što se fotografija tiče. Ali ovaj program je kad sam ga koristio bio upravo fantastičan - brz, s konverterom, prilagodljiv svakom korisniku, lightweight, i da ne ponavljam već rečeno. Vidim da je ostao dobar po tim pitanjima ![]() Možda si ga i ja opet stavim na softwerski repertoar. Tu i tamo mi dobro dođe brzopotezna konverzija ![]()
![]() |
#13 | |
LateralusX
|
Citiraj:
http://nuahs.deviantart.com/gallery/ |
|
![]() |
![]() |
|
|