|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Bok ljudi! Molim vas da mi neko pomogne ako moze... Nedavno sam kupio Laptop Dell Laitude C400 za male pare. Tada se je ispostavilo da mu je otisao hard disk, pa sam kupio novi od 120 Gb. I tada sam lijepo krenuo na instalaciju xp-a, posto taj laptop nema nikakvih optickih uređaja, prikopcao sam usb cd-rom, nariktao u biosu da mi dize sa cd-roma... Ali to lijepo, fino nije radilo... -mislim, zasto bi sve bilo jednostavno... Dali ima ko kakvu ideju, molim vas pomozite!!! -nabavio sam i vanjsko kuciste za 2.5ˇ hardove, tako da sam sada spojio taj hard na desktop racunalo. -ali neznam sta sada dalje... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Milky. 17.01.2008. u 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Hmmm.... Sada sam prikopcao lapotov hard disk sa Usb External Box na desktop pc, i brijo sam onda instalirati win... Lijepo mi je win prepoznao hard, usao sam u bios, pokrenuo instalaciju win... -i nije htio instalirati na taj hard windowse... Pise: Your computer`s startup program cannot access to the disk containing the partition on free space you chose. Setup cannot install win xp on this hard disk.... itd Please Help! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|