|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Radeon 2900pro ATi overdrive problem....
Dakle radi se o Sapphirki sa 512mb u najnovijim Catalystima 7.10 nigdje ne mogu ukljuciti, niti igdje vidim opciju ATI Overdrive. Googlao sam ali nigdje ne mogu naci da li 2900pro uopce podrzava Overdrive opciju. Operativni sustav WinXP SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moras imat spojen 8pin+6pinski adapter da bi se ukljucio Overdrive. Postoji i jedan jednostavan mod, ali nemogu se sjetit na kojoj web stranici sam vidio. Onda radi i sa 2 6pinska adaptera.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
OK 8pin+6pina adapteri. A dobio sam dva 6 pinska adaptera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, uključi u grafu ta dva 6-pinska i vozi ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
Dobro ti je. Identicno je kod mene, ja sam ustekao 2x6pinski ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Jer-nema svrhe da ti grafa dok surfaš ili piskaraš nešto radi na većim taktovima. I da se grije i ždere struju... Čim pokreneš igru ili neku 3D aplikaciju taktovi se povećavaju.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
aaaaaaaa....vidis vidis....na to nisam mislio. Znaci ona ovak dela dok nije opterecena, tek kada se optereti onda se memorija (i ostalo) poveca. Facelessone mi je posudio svoje napajanje Tagan 430W 2force i grafa je spojena samo jednim 6pinskim konektorom pa mi zna javiti da je napajanje preslabo te da ce grafa raditi na nizim taktovima. Sutra (danas) idem u ducan kupiti dva 6pinska konektora i pokrenuti ju s svojim napajanjem Levicom 500W pa cu vidjeti na cemu sam. Jeli moguce da zbog toga sto je trenutno spojeno samo jednim 6pin konektorom da mi javlja da mi je napajanje preslabo? Jer nevjerujem da je napajanje slabo kada je nino5 na svojem 430W vrtio CF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
U grafu MORAŠ uštekati DVA 6-pinska konektora. Zato i jesu tamo ![]() Ne jedan. Dva ![]() Ja osobno ne bi ni uključivao komp sa samo jednim...
![]() |
#10 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Btw kako i kolega Jelc veli, _obavezno_ je ukopčati oba 6 pinska u grafu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Mislim ljudi, kaj da vam velim....puno HVALA ![]() Sada znam kaj mi je uciniti. Sutra cu se pobrinuti za sve pa vam javim jesam li kaj uspio ![]() Hvala: Razer, Jelc, nino5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Ostalo je jos samo neodgovoreno na pitanje....... dal se moze ustekat 8pinski i 6pinski konektor ako nisu dvije grafulje u kompu (nema Crossfirea)? Ok. I gdje nabavit 8pinski konektor? THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Trenutno koliko znam, konvertor na 8 pinski PCI-E ne možeš nigdje kod nas kupiti. Grafička radi normalno ako su uključena dva 6pinska PCI-E konektora, samo overdrive ne radi u tom slučaju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da ne otvaram novu temu, a slično pitanje... Evo našo sam na netu molex to 8pin PCIE jel to to za 2900pro?? Da kupim?? http://www.performance-pcs.com/catal...3dcc7979e41d18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.
|
To je to, na linku. Kupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.
|
Najgore je vidjeti kad netko svoj slučaj opisuje šturo i manje od toga... @danc00 - kakve konkretno ti probleme imaš s tom karticom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Why so serious
|
Citiraj:
A moj problem je ovo:http://img504.imageshack.us/my.php?image=problemsu3.jpg I zbog tog nemogu pokretat 3DMark jer mi se gasi monitor zbog prevelikih herca na nekoj rezoluciji, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PizzoZder
|
To nema ama bas nikakve veze sa napajanjem grafe. Instaliraj WDM drivere i vidi sta se onda desava.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|