|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Isplati li se??
Ne znam jel uopce dobar podforum,al nadam se da cu dobit odgovore ![]() ![]() Glavno pitanje je jel se uopce sad isplati kupiti komp..ima nekoliko razloga kao npr. DDR3 memorija postaje u zadnje vrijeme sve jeftiniji i do kraja godine ce mu se jos spustit cijena,pa ce i mozda postat isplativiji od DDR2 Ono kaj me navise brije to su procesori,tocnije nova intelova serija Core i7...sad oce ona imat puno vece perfomanse od dosadasnjih procesora,cito sam kak ce se puno razlikovat i to... mozda izadju novi socketi iako nisam upucen u MBO bas... onda nova serija grafickih i te brije... Isplati li se cekat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Tako mos cijeli zivot cekati jer cim izadje nova arhitektura, najave jos noviju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ne isplati se cekati tehnika ide prebrzo narijed kupis jedno za 3 mjeseca je vec bzv kupi sad i miran |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Vidi moju konfu u moj komp. Koštala je 6k prije 8 mjeseci. Danas u hgspotu kupiš jaću konfu za 4.2k s linuxom gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Nikad se neisplati cekati. Tehnologija se razvija stalno. Pitanje je dali tebi treba novo racunalo u ovom trenutku? Ako da kupis ako ne cekas dok ti se nepokvari staro do neisplativosti popravka. Usput imaju na umu da imas jos oko 50 godina zivota i da u zivotu se nista i nikoga ne isplati cekati ![]() ( sta je moro sam ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|