|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Na forumu ne rade tipke preview i submit
Pozdrav svima za početak, Ovako imam jedan veoma čudan problem. Administrator sam portala i foruma na jednoj stranici. Stranica radi potpuno normalno i sve je u redu. No,ja imam jedan problem sa korištenjem istih. Naime,sve mi radi normalno,osim tipki preview i submit. Kolega,također administrator,normalno rabi iste i sve mu radi bez ikakvih poteškoća,kao i ostalim korisnicima foruma. No meni neće. Forum je phpbb,a portal "Drupal". Učinio sam slijedeće: 1. resetirao router (d-link od t-coma) 2. očistio cookiese,cache,history - SVE 3. promjenio browser (nova verzija firefoxa,opera,IE) 4. instalirao zakrpe za windowse ,sp2 i sve ostalo 5. provjerio sa nod32 i adaware...ništa nisu našli... 6. probao u drugim windowsima na istom računalu 7. probao sa novim korisnikom na forumu Ništa od toga nije uspjelo i stvarno više neznam u čemu bi mogao biti problem? Stvarno čudna situacija,nije mi jasno da samo meni stvara taj problem. Na drugim forumima,kao što vidite normalno postam,bez ikakvih problema. No,na ovom ne mogu. Kada stisnem preview ili submit i na portalu i forumu ista je stvar - piše "waiting for " sve dok se ne pojavi "connection timed out". Da li je ikad itko od vas imao ovakvu bizarnu situaciju i da li netko možda zna rješenje ovog problema? Bio bih veoma zahvalan! Također, Imam problema sa slanjem datoteka preko msn-a. Nekim kontaktima mogu bez problema slati,nekima uopće ne mogu. Zeza me i thunderbird,ne mogu poslati mail sa attachmentom - stane na nekom postotku i onda na tom mjestu stoji do poruke sending failed. Molim vas pomoć,ovakav problem stvarno nikad nisam imao,a nikako da detektiram o čemu se radi. Reinstall windowsa mi nije najdraža opcija trenutno,no u krajnjem slučaju ako ništa ne preostane morat ću. EDIT1: Samo da napomenem,do prije 2 dana sve je radilo bez ikakvih poteškoća. Molim vas za pomoć! Unaprijed hvala... EDIT2: Upravo sam probao putem smart ftp-a nešto dignut na hosting,ni to neće!! Javlja mi istu grešku,connection timed out. Dajte ljudi pomozite,već sam lud od ovoga!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.01.2008. u 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
pa pomalo...ne budi nervozan, ne vise ljudi na forumu 24 sata da odmah vide tvoj post i odgovore, pocekaj 2-3 dana.... ja neznam kako bo ti pomogo, nije mi se to desilo ali kada me jednom poceo zjbvt komp...prvo mi se nece logirati na ovu stranicu, pa onda mi nece ici na ovu, pa mi nece updateati ovaj prog....pa jednostavno deinstaliro firewall i stavio drugi i sve opet radi¸a cak kada bi ugasio stari firewall mi nije htjelo proraditi (u proslom firewallu nije bilo nikakvih zabrana za one stranice, provjerio 100 puta, jednostavno poludio) ista fora ko sa windowsima kada izadjes pa ponovo udjes i cudom sve proradi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Sad neznam koje to točno točke misliš,možeš mi to malo pojasniti,ako nije problem? ![]() EDIT: Problem je riješen,stavio sam stari router i proradilo je. (hvala domy_os na ideji) Ima li netko kakvu ideju,zbog čega je bio problem na d-linkovom? Zadnje izmijenjeno od: sun tzu. 19.01.2008. u 16:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|