Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2008., 22:38   #1
Tox78
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
kako spojit sa kucista ulaz za slusalice i mic na zvucnu PCI Creative Audigy LS 5.1

imam maticnu na kojoj postoji zvucna 7.1 i na ploci ima za ukopcat to sa kucista da imam za slusalice i mic odma na kucistu ali ni to bas nekuzim na zici od kucista ima dva na jednom pise AC 97 a na drugom Azalia ili tak nesto neznam sad napamet da neotvaram kuciste , koji bi trebo ukopcat na ploci da rade slusalice i mic na kucistu , ali najvise me zanima dal postoji neka mogucnost da spojim to na zvucnu PCI Creative Audigy LS 5.1 posto nju upotrebljavam jel nevidim na zvucnoj kompatibilne pinove za taj od kucista ?
a strasno mi treba ulaz za slusalice da netrebam iza iskopcavat iz zvucne zeleni jack i ukupcavat unutra i moram imat i produzni za slusalice jer nedokuci a ovo bi mi bilo idealno odma naprijed na kucistu ...
Tox78 je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2008., 00:13   #2
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Tox78 Pregled postova
imam maticnu na kojoj postoji zvucna 7.1 i na ploci ima za ukopcat to sa kucista da imam za slusalice i mic odma na kucistu ali ni to bas nekuzim na zici od kucista ima dva na jednom pise AC 97 a na drugom Azalia ili tak nesto neznam sad napamet da neotvaram kuciste , koji bi trebo ukopcat na ploci da rade slusalice i mic na kucistu , ali najvise me zanima dal postoji neka mogucnost da spojim to na zvucnu PCI Creative Audigy LS 5.1 posto nju upotrebljavam jel nevidim na zvucnoj kompatibilne pinove za taj od kucista ?
a strasno mi treba ulaz za slusalice da netrebam iza iskopcavat iz zvucne zeleni jack i ukupcavat unutra i moram imat i produzni za slusalice jer nedokuci a ovo bi mi bilo idealno odma naprijed na kucistu ...
erm...daj molim te koristi tocku, zarez i slicno, zgubim se u tekstu!

posto si bio ljen zavirit u kuciste, ja to napravio kod svog. isti prikljucak ali drugacije rasporedeni pinovi. nekako intuitivno bi rekao da je ac97 za starije ploce sa starijim zvucnima a hd-audio(ja imam za to i jos za azaliu) i azalia za novije maticne koje imaju novije zvucne, al nisam siguran jer to nisam nikad spajal, ak jesam ne sjecam se.
uostalom, procitas to u manualu od maticne i sve ces znati.

ako audigy nema takav utor onda nist od konvencionalnog spajana.

mogao bi se igrati sa lemilicom i to sve pospajati da radi bez frke, ako znas kaj radis.

krajnji slucaj, kupis produzni za slusalice i to je to.
gamer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno