|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
acer 5520g problem?hitno!
ne znam evo, radi se o acreu 5520g, 2 gige rama, nvidia geforce 8600gs (512 megi), 250 hard diska..i tak dalje, došla je sa vista home premium(32 bitna) naravno da sam to u roku od 5 minuta maknuo i stavio vista ultimate (64 bitna)....i ne znam možemo reći da sve radi osim glanve stvari, naime jednostavno neće da mi učita 98 posto stranica, jednostano samo loada i loada i ništa, učita mi google i još jedan forum, a ostalo ništa, ni sa ie 7 ni sa firefoxom se ne miče...kada odem na windows update on tamo kao chechkira što ima za updejtat i odjednom error. uglavnom trebao bi to nekak rješit, nisam dobio cd sa njim nikakav pa sam skino 64 bitne drivere s neta. hvala puno nadam se da ćete rješiti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao prvo, zašto si stavio 64bitnu vistu? Pola program ti neće radit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam na Aceru 7520G isto imao predinstaliranu 32-bitnu Vistu Home Premium, također sam je uklonio, stavio Ultimate x64, poskidao sve 64-bitne drivere s Acerove stranice, nVidijine modane drivere za grafiku, updateao Vistu s najnovijim zakrpama i sad mi radi ko urica skupa sa svim programima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Prijatelj mi je maknuo vistu i stavio xp na navedeni laptop. I sad nemoze pronac drivere za xp- na sluzbenoj stranici ih jednostavno nema za taj model. Ima li netko link ili nesto da skrati muke trazenje jednog po jednog drivera za svaku komponentu?? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|