|
![]() |
#1 |
I like tea.
Datum registracije: May 2007
|
slim tastature
može preporuke? zagledao sam ove dvije: SAITEK Slimline Aluminium Keyboard Logitech UltraX Flat i malo gledao po netu i čini mi se da je ultrax nekako pobrao više hvale od saiteka ako imate nešto treće, slobodno predložite, volio bih da ima veliki enter i veliki backspace i da nisu zbijena slova već normalan raspored slova kao na ove dvije hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imam vec drugu ultra flat x tipkovnicu i mogu rec da mi je predobra, kad se ova potrga najvjerojatnije ide treca! ![]() a k tome je i cijena odlicna, mislim da je cca 160 kn u linksu ugl, moja preporuka za doticnu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
na saiteku nisam radio,ali sam radio na logitechu i tipkovnica je odlicna,super udobna za pisanje,neki kazu da nije bas za igre ali meni nije predstavljala problem,nema puno "beskorisnih " funkcijskih tipki..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za sad preporuke za ultra flat premium keyboard. Imam ju već 6 mjeseci i sve tipke na mjestu. Nego javlja mi se lagano kašnjenje i brejkanje. Nego jel to možda do hard diska i skidanja torrenta? Svaki put kad mi hard malo zašrota imam kašnjenje.
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 08.01.2008. u 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja imam ultrax http://www.tubizeinformatique.be/ima...techultrax.jpg ovu verziju i mogu ti je samo toplo preporuciti tipke su pre dobre niske kao na laptopu ali jasno se zna kako se stisla tipka a kada ne enter je veliki tipke su dovoljno razmaknute za igrati je po meni jos lakse nego na g15 jer je lakse stisnuti tipku i brže se moze stisnuti u svakom slucaju topla preporuka tastatura je cvrsta ali ako joj se nesto dogodi lako se kupi nova jeftine su (trebam li reci da mi netko pokloni g15 da bi je ostavio u kutiji i koristio ovu) :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006
|
Imam Saitekovu, nekakvu "gamersu" tastaturu, kao gumene strelice i wsad tipke.....ugl. uopće nisam zadovoljan kvalitetom, guma se na izlizala(potrgala) na strelicama, sve u svemu djeluje poprilično jadno, nekvalitetno..... Nije isti model, ali je saitek......eto |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Isto imam UltraX Premium, što se tiče igara sve šljaka za 5 samo treba biti malo nježniji. Ipak to nije neka "klikuša" za lupanje po njoj ![]() Ove iz Linksa su sa velikim Enterom, u firmi smo dobili 14 komada iz MSANa i također su sa velikim Enterom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#10 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
saitek aluminium nemoj uzimat ni da je besplatan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Uzmi logija, ja isto mogu potvrditi sve gore rečeno.Odlicna tipkovnica za mal novac. Saitek po meni ipak malo zaostaje za Logitechom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
I ja se pridruzujem svim pohvalama i ponosan sam vlasnik Logitech UltraX Premium tipkovnice...tipkovnica je odlicna! Malo za igrice mi smeta sto sam navikao na laptopu da mi je zglob iznad razine tipki sto nije slucaj ovdje...pa malo zaboli nakon duzeg igranja! ali tipkovnica je zakon! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, evo i ja sam jučer upiknuo ultrax premium. Tipkovnica je stvarno dobra jedino me malo muči jedna od multimedijalnih tipki. Tipka ispod koje su nacrtani simboli za "play/pause". E ona nema nikakvu funkciju sve ostale obavljaju uredno svoje zadaće. Probao sam tražiti drivere na siteu od logitecha ali nula bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da tipkovnica nema nikakve drivere. Vidi na linku od Logitecha. http://www.logitech.com/index.cfm/47...l=gb,en?osid=1 Mozes probati ovaj http://keystroke-converter.softboy.qarchive.org/ ili neki slican besplatni program. Imas ih puno po netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam Genius Slimstar 100 i zadovoljan sam, za cjenu od 60ak kn mislim da je sasvim solidna kupovina... Osjećaj tipkanja mi je "de facto" isti kao i na Logitech Ultra X (radio sam na njoj, baš pisao i to malo duže tekstiće, a ne samo isprobavao) i ono dobra je - jako... E sad kolko će trajati to tek treba vidjeti, mada Genius nije tolko loš po tome, naravno nije kao Logitech ali nije loš...
![]() |
#17 |
Premium
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
saitek je los, logitech se dosta brzo razhebe, ali je super za tipkanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
/
|
ja evo jučer kupio UltraX Premium za drugi komp - i više se sviđa moja starija verzija (UltraX) - ova nova ima neke "čudne" windows tipke (lijeva je sitna neka)..evo usporedbe - prva je stara moja UltraX, a druga nova UltraX Premium. (inače čini mi se da ova nova ima puno lošiju plastiku, imam feeling da je tanja i "krhkija", odnosno moja stara ima veći "gumasti" opip od ove nove ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|