|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji AP kupiti ???
ola! dakle treba mi neki AP pomoću kojeg bi se spajao na gradsku wireless mrežu i nakon toga moga se na njega bežićno spajti gdje god da se nalazim u stanu i naravno da mi se PS3 može na njega spojiti bežićno te preko njega na net. ova bi to trebalo izgledati: gradski wireless-----wlan-----moj AP-----wlan-----laptop ili PS3 dakle trebao bih AP da se bežićno spojim na gradski wireless te da mi on bežićno šalje signal po cijelom stanu tako da se pomoću laptopa i PS3 mogu na net. thx!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Prvo sto mi pada na pamet je da ce ti trebat AP i Wireless Router (2 uređaja) međusobno povezani UTP kabelom... gradski wireless-------wlan-------AP______utp_______ WLAN Router-------wlan-------laptop/PC/PS3
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba ti obavezno AP koji moze raditi u klijent modu. Ostalo onako kako je srky opisao, mada nisam nikad probao takvu kombinaciju. Kombinacija AP u klijent modu zakacen na Mikrotik kantu koja odasilje dalje radi bez ikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
a dali možda postoji neki AP sa kojim bi se dakle spajao na gradski wireless bežično jer sam udaljen od antene tog wirelessa nekih 300 m i ima LOS te da se ja na taj moj AP mogu spajati spajati bežićno gdje god da se nalazim u stanu.Pokušavam izbjeći svaku vrstu dodatnog kabla iliti žice u stanu. Ako postoji takav AP hajd mi molim vas preporučite koji jer se ja ne kužim baš u to previše.Ako ne postoji ajd mi barem recite koji AP i router da kupim pa da ih spojim sa utp kabelom pa da mi onda taj ruter baca signal od AP po stanu. Kako god samo mi pomozite i recite koju firmu da uzmem i koji model.Možda je najbolje link od artikla pa ga po tom vašem linku i naručim. Ako vam nije teško to bi trebalo biti nešto iz Hg-spota ili Vemila jer to jedino i imam u gradu. Puno vam hvala na pomoći! thx! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|