|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gumene crne cijevi za kablove...?
Ovako, budući da imam hrpu kablova po sobi od hi-fi.a, pc-a itd... trebao bi negdje kupiti crnu gumenu cijev u koju bi mogao ugurati 2-3-4 manja kabela i onda fino to nekako složiti da ne izgleda više toliko ružno... Gdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
feroterm? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Chipoteka, Ulica grada Vukovara 269E , 233 88 44 http://www.chipoteka.hr/ Electronic center, Tratinska 20 , 3822 567
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ma buzir ti je najbolja stvar i imas ih u dosta sirina pa vidis koji ti odgovara, ja sam stavio gumirani koji se koristi za klime zarezao ga i provukao sve kablove kroz njega a lako je i izvaditi kabel ako ti treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Šta nije ljepše uzeti one plastične kanale i stavit ih uza zid nego sad povlačit neke debele cijevi po podu?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zar bužir po difaltu nije plastičan? Fora je u tome da i jesam razmišljao o bužiru, ali ne znam kako bi ga savio pod kut od 90 stupnjeva kada mi kabel ide recimo sa poda na zid... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|