|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Nvidia IDE driver
Zanima me kakva iskustva imate sa tim ide driverima! Jel koristite M$-ove ili Nvidia? Isprobao sam zadnju 4.12 verziju koja dolazi zasebno! Za sada rade dobro! http://www.nvidia.com/object/nforce_...5_win2KXP.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni su ti zadnji IDE driveri jebeno pomogli, prije mi se smrzavo komp ko lud jedno vrijeme i stavio te nove, sad ko cura radi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Usporedio sam 3.13 sa 4.12! Osjeti se razlika u brzini HDD-a,s time da su 4.12 najstabiljniji do sada. Poboljšanje je vidljivo i u HDD Tach-u, negdje 5-10% u odnosu na M$-ov IDE driver!! Evo i rezultata iz Nvidia speed testa: Theoretical limit: 133.3 Burst speed 106.1 Sustainde speed 50.2 HDD je Maxtor 120GB, 8MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ja cim instaliram SW drivere za matičnu, kompjuter mi se pri gašenju ne ugasi skroz do kraja, već se smrzne pa ga moram resetirati. Imam Gigabyte 7N400L matičnu poloču sa Nforce2 Ultra 400 Chipsetom! Jel imo tko takvih problema i kaj bi to moglo biti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
"ocan" ak misliš overclocan, nije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
možeš reći koja verzija????:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Release Date: March 31, 2004 http://www.nvidia.com/object/nforce_...5_win2KXP.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
Citiraj:
Kako misliš smrzne? Ono stane negdje na pola puta ili ni ne izbaci shut down dijalog? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
e sad da i ja nesto kazem tj. da vi rijesite problem ![]() naime svaki put kad instaliram one ide SW drivere prza mi ne zeli vise snimati i imam poblema opcenito sa CD-romovima. zna ko zasto.
![]() |
#14 |
Registered User
|
Zavisi o konfiguraciji koju imaš! Meni naprimjer komp bez Nvidia IDE drivera radi odlično! Ali sa 3.13 verzijom je banana!Isto imam problema sa pržilicom te DVD-romom! Kad stavim 4.12 sve radi savršeno!Čak se i osjeti blagi porast u preformansama HDD-a!! Nekima ti driveri riješe probleme a drugima samo stvore nove! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Računalo se prijeđe log off, pa saving ..., i dok dođe do prepare to shut down your computer - jednostavno se smrzne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni su ti 3.13 stvarali gadne probleme, kad sam gasio komp i u trenutku kad se on treba ugasit, on se resetira i nemogu ga vise nikako ugasit osim da iscupam kabel iz struje, nije se gasio ni kad drzim dugme na kucistu. A sad s ovim novim driverima radi ko zmaj, nemam zbilja zamjerki.
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ja imam isto takav problem, samo kaj ne čupam utičnicu već resetiram komp na gumb. Tak da nemam instaliran SW. Možda da pošaljem mail proizvođaču matične da pitam u čemu je problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Nadam se, šutim i trpim!!!! Kakve nam sve muke proizvođači zadaju:confused: :confused: :mad: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|