|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Molim hitno pomoć
Prije par dana na kompu mi je Nod32 pronašao virus Win32, bio je u igri koju u .exe filu kojeg sam obrisal nodom i nakon toga cijelu igru. Ali kada sam restartal kompjuter pisalo mi je da se pojavio neki problem, da je neki softweare ili program oštetio windows (nekak tak), i dalje piše Run in Safe Mode (i još nešto u vezi Safe Moda) i Run Windows Normaly, stisnu sam Run Windows Normaly i neko vrijeme je bilo sve u redu. Ali onda sam pronašao i taj virus System Volume Information na disku D... na C su mi windowsi., izbrisam sam ga onak sa turn off restore i nazd on. Nazad skenirao cijeli komp i više nijednog virusa. Sad nakon 2-3 dana mi se opet pojavljuje kod pokretanja kompjutera Run in Safe Mode, run windows normaly... Uvijek stisnem normaly i kad mi dođe windowse treba mu dobra minuta ili dvije da "dojde k sebi". Skenirao sam ssve i ništa, niti virus, ništa. Koristim Nod32 i Ad-Aware (updatani su). Ono run in safe mode ili start windows normaly mi se pojavi kad se loadaju (učitavaju) windowsi (kad se pjavi logo od xp i ispod se ono učitava). Ili kad restartam komp i kad ponovo dođe do učitavanja onda mi se sam još jedanput restarta i opet piše ono run in safe mode... Komp je star tek tijedan dana i jako skupo sam ga platil pa mi nije baš svejedno... Imam xp service pack 2 Može li mi netko opisati virus Win32, kaj on radi kompjuteru. I da li bi kad bi reinstaliral windowse bilo sve u redu ili i nakon toga može još biti problema. Imam sljedeču konfiguraciju: Matična: Asus P5KR Grafička: 8800 GT 1GB. 256 bit Ram: 3x1024 MB (667MHz) Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 Napajanje: 550W Hard Disk: WD 500 GB Molim vas pomozite Puno, puno hvala Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 06.01.2008. u 23:52. Razlog: Krivo napisano |
![]() |
![]() |
#2 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|