|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
K800i ili N80
Evo, jednostavno pitanje. Koji da uzmem od njih? Treba mi kvalitetan mobitel koji moze izdrzati pokoji pad, kvalitetna kamera, dobar za muziku, dobar i velik displej, internet.... Koji od njih ce me najbolje zadovoljiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
n80.... wi fi... veliki displej.... kvalitetna kamera... pa čak je dobar i za ziku... ako nisi za neki šminkeraj od moba... i ako hočeš iskoristiti mob to je n80...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Slažem se s kolegom s naglaskom na to da svakako izbjegavaj padove s tim mobitelom. ![]() Za sve ono kaj si naveo, N80 je bolji izbor. Zamjerka ide očajnoj kvaliteti izrade za jedan mobitel tog ranga cijene. Jeftina plac-plastika u kombinaciji s kliznim mehanizmom koji se brzo rasklima jednostavno ne pristoji uređaju te kategorije.
![]() |
![]() |
#5 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
pa ja mislim da k800 i n80 i nisu baš u istom cjenovnom rangu. Ako si shminker kupi n80, ako si prosjecan user bit ces i prezadovoljan s k800. (Ja sam uspel se rasipati s motora brzinom cca 6banki i na mobu (k800) nije bilo nikaj osim kaj mi je doslo malo pijeska u one rupice iza gdje je zvucnik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
![]() |
#9 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Imao N80 IE i prodao ju u rekordnom vremenu. Mob dobro izgleda, tipke su prilično dobre, slide je klimav (crystal case to malo stabilizira). Nije velik, ali je debel mob i velik je prijelaz izmedju moba i slidea kada je slide otvoren. Baterija je katastrofalna. Kamera je za (3mp) prilično loša. Symb i wifi rade dobro i surfanje netom je pilično dobro izvedeno. -ako je ovo presudno, onda K800 ne moraš ni gledati ali Sad imam K800 i ako ti symb i wifi ne trebaju preporučujem ga bez razmišljanja. Kamera odlična, baterija vrlo dobra, player dobar. Sve u svemu jako, jako dobar i kompletan ne-smartphone i uz to je sada vrlo povoljan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|