|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Slaganje HTPC-a-pomozite neznalici
Imam : Procesor Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Matična ECS P4M800-M (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Chipset na maticnoj ploci VIA P4M800 Graficka kartica SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS HDD 2x Barracuda 160 GB Napajanje 350W Fortron Memorija 2 x 512Mb Kingmax DDR-400 LG przilica Windows XP SP Windows media center a htio bih : doci doma,uvalit se u fotelju,uzeti daljinski upravljac(ne tipkovnicu i misa) i slusati muziku,gledati filmove i tv,snimati tv program... ![]() Pitanje je-sto jos trebam,osim zvucnika i tv-a, da bih to mogao? (citajuci ostale postove o HTPC-u(nije da nisam citao) jos sam vise zbunjen ![]() Molim cijenjene znalce s PC-Eksperta da me prosvijetle,hvala Vam unaprijed ![]() (molim Vas prijedloge komponenti dobavljivih u RH,po mogucnosi Zagreb) EDIT:zaboravih napisati,ne najjeftinije(najlosije) komponente,al ne opet neke monstruoznozno skupe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
treba ti tv kartica i recimo IMON inside uz kojeg dobiješ daljinski. Ili IMON VFD koji dolazi s displayom i daljinskim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|