|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Ovako pošto imam više malih problema rješio bi sve jednim udarcem! Spojio bih 2 računala na internet i čudom dobih siemens 515 dsl koji je i modem i router, i još je radio na t-comu. Pošto od teola imam Speedtoch 510v5 zamjenio bih ga tim siemensom ali neće da digne adsl link pa ne znam šta da napravi da ih oba ostavim da rade tako da speedtačom idem na internet a da ta siemens koristim samo kao switch? Btw speedtača baš i ne volim pa bih ga se volio rješiti. ![]()
![]() |
#2 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako si imao spojen i upaljen jedan od njih i onda si ga ugasio i brzo zamijenio s drugim moguće je da ti se desi da taj drugi neće dignuti adsl vezu. napravi "malu" pauzu cca 2 sata i probaj ponovno (ne šalim se, najozbiljnije, iako zvuči suludo ali je često tako). ako neće niti onda javi.
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
E da mjenjao sam istog siemensa sa kasdom i radio je odma ne vidim razlog zbog čega napravim disconnect i ugasim mašinu zamjenim modeme i to bi bilo to. A koliko sam uočio razlika između speed tača i siemensa je u PPPoE speed tač podržava PPPoE_1 a siemens PPPoE_8
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Radi li ti speed touch u routing modeu? Jer npr. na iskonu speed touch povlaći konfiguraciju sa servera i ne možeš ga zamijeniti "obićnim" routerom, barem koliko sam ja informairan, ali opet ne razumijem kako je onda radilo sa kasdom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Speedtouch ima u sebi ugrađen splitter i stalno je u router modeu, ali ne povlači nikakvu konfiguraciju sa servera već se sve konfigurira u njemu putem browsera tj. kao i svaki drugi adsl modem/router.
![]() |
#6 |
|
Mjenjam speed Tača zbog toga što ima 1 usb i 1 lan priključak! Siemens i kasda su radili na t-com a ovo bi sad trebalo raditi na Teol - netu. I da speedtuoch je u router modu koliko je on ruter to baš i nije tako
![]() |
#8 |
|
Speedtoch 510v5
|
|
Oglas
|
|
![]() |