|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako se spojiti sa gigaset se515 na ZyXEL 660HW-T3 ??? HITNO !!!
pozdrav! evo trenutno imam dva ap-a. Dakle prvi koji mi se sad nalazi u sobi i koji sam spojio lanom na računalo je siemensov se515 i s njim se želim spojiti na drugi ap koji mi se nalazi u prizemlju kuće a model ap-a je ZyXEL 660HW-T3.Kako nemam niti jednu wireless karticu a ni ne kupuje mi se bez obzira što ih ima za cca 100Kn a ide mi se na net kako to napraviti.Svaki put kad u postavkama se515 napravim scan on mi nađe mrežu od drugog ap-a ali se na njega ne mogu spojiti jer ne mogu na njega kliknuti tj. onako ima malo bljeđi font od drugih, niti mogu kliknuti na kućicu pokraj te druge mreže da bih ju označio da se na nju spoji. E sad mene zanima dali je uopće moguće spojiti se međusobno i kako jer ja ne nalazim nikakvo rješenje. Opcija da ja sebi uzmem ZyXEL pa se spajam na se515 otpada jer mi starci imaju MaxTV a se515 ne podržava IPTV pa sam osuđen na ovu kombinaciju samo kako je pokrenuti. Na ZyXEL-u je u postavkama dozvoljeno spajanje sa se515 tj. upisao sam njegov ip te mu tako omogućio konekciju ali ništa. Mislim da u postavkama se515 treba nešto podesiti ali ja ne zna šta to.Molim va pomagajte!!! thx!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jednostavno nikako, nije predviđen taj mod rada u softveru. Već je netko pitao, samo je u pitanju bio SE555. Provuci kabel, bilo direktno na komp ili na SE515 pa istog koristiš kao switch. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|