|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Eizo FlexScan S2201W
Tocnije ovaj tu: http://www.eizo.com/products/lcd/S2201W/index.asp Zanima me da li ima boljih monitora u slicnom cjenovnom rangu? Citam tu po forumu i ne mogu naci nista konkretno jer ljudi ne uzimaju u obzir Eizo monitore zbog ocito prevelikih cijena u HR. Uzeo bi ga u njemackoj gdje je normalna cijena od 450€ Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Po meni i u njemackoj je preskup to monitor za TN matricu. Za te novce vec mozes kupit lenovo L220x http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=6507&catid=59 Pitanje je za sto tebi treba monitor?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Posto vecinom igram, gledam filmove i surfam malo mi se cini prevelika nativna rezolucija na tom monitoru. Iako za hd filmove idealno, mislim da moj komp (e6300, 2gb ocz i 8800gts 320mb) nije u stanju vrtiti igre u tako velikoj rezoluciji. Htjeo bi uzeti nesto kvalitetno, posvuda citam probleme s backlight bleedingom, slabim kutem gledanja pa cak i na nisko deklariranim proizvodima prevelika kasnjenja slike, ghosting i da ne nabrajam. Primjer: Viewsonic vx2255wmb pobjednik na review-u koji sam danas citao da bi maloprije nasao drugi review koji isti taj monitor pljuje zbog backlight bleedinga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Malo mi je cudno niska cijena tog monitora, u njemackoj je skuplji sto prvi put u zivotu vidim. Vjerujem da ce povecati cijenu dosta kada bude dostupan za 2 tjedna. Zanemarimo sada cinjenicu da li ce mi komp biti dovoljan za vrititi igre na toj rezi... S ovim monitorom ne bi trebao imati problema s ghostingom, bleedingom i slicnim glupostima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ovo je super monitor tak da neces imati problema sa nicim ...
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|