Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2008., 12:04   #1
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Arrow Upozorenje korisnicima Logitech G7 miša

ovako, ne znam koliko vas ima ovaj miš, no ako imate problem da vam se miš u radu resetira, znači, na par sekundi izgubite njegovu kontrolu dok ponovno ne uspostavi vezu sa baznom stanicom,
te ujedno imate i wireles router..

razlog tog resetiranja je upravo interfernecija između miša i routera i wirelss signala.. nevjerojatno ali istinito.. sinoć isprobano i dokazano... frend skoro poslao miš na reklamaciju, i nađe na netu da su ljudi imali isti problem, i stvarno. Kad je ugasio router, miš radi bez greške i bez resetiranja, a prije bi se resetirao random, no unutar 5 do 15 min... jako iritirajuće.

nadam se da sam barem malo pomogao i razriješio enigmu

a sad, da li postoji bolje rješenje.. on je pokušavao mijenjati frekvecije, no bezuspješno...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2008., 12:18   #2
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ja sam znao za taj problem vec 2 god od kako ga imam cim sam vidio da radi na 2.4ghz znao sam da ce biti problema btw da spomenem nekaj to se dogada samo kod prijenosa velikih podataka preko wirllesa tj samo kod prebacivanje neceg pri surfanju i radu nekom normalnom znaci igranjem preko mreze ne javljaju se doticni problemi isproban problem samo nije bas praktican kad prebacujes 40gb preko mreze onda te ovo ubije u pojam!!
jurbAs je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno