|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Hamachi - help!
Dakle ovako, ja i frend instalirali Hamachi, i preko njega sve oke, vidimo se, chatamo, sve, ali kad pokrenemo igru se nemozemo vidit(konkretno u wc3 se uopce nevidimo, u nfs:ug2 vidim server ali nemogu uci...), treba mi savjet od nekoga tko je vec raidio stim programom! Poiskljucivo sam sve firewallove, u Hamachiju pod Cennection Settings je postavljeno na Manual Configuration, ja IP 192.168.0.1 on .2 ! Hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Eh sad! morate bit spojeni na istu mrezu, iskljucen firewall na hamachiu i dopustena igra od firewalla od win,igru trazis pod lan a ne internet obadvoje morate imam dopusteno u firewallu hamachi i igru koju igrate...sve u svemu to je to ak se jos kaj sjetim javim!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Firewall je iskljucen i na Hamahiju i od Windows-a, da trazili smo pod LAN al nista, sad sam se neceg sjetio, dali treba na Hamachi konekciji (pod Network Connections) isto podesiti IP adresu ili je dovoljno samo u postavkama samog Hamachija?
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
morate imat i istu verziju igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
prije par mjeseci instalirao sam Hamachi i dodijelio mi je jednu adresu, pri čemu sam ja kreirao grupu imena blabla123, potom sam ga izbrisao i sad nakon par mjeseci opet ali mi je naravno dodijelio drugu. i sada kada se spojim na gore navedenu mrežu naravno ne mogu mijenjati pass i sl. jer nisam "Owner". kako mogu postati owner ili je pak izbrisati ili jednostavno - nema načina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |