|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Zamjenski padovi za miša
Valja li ovo što? Naime, imam razer deathaddera, a padovi su otkad sam ga kupio (1 mjesec) bili možda 1/4 mm ispod razine miša, a sad već lagano zna grebat po podlozi... troši se ko ludo i to na eXactmatu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Dižem temu zbog sličnoga problema. Na mojem MX518 a jedan pad se odlijepio i naravno, izgubio... pa bi valjalo ih sve zamjenit... jelte... Pa ima li ko iskustva sa zamjenskim?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Padsurfer STEELSERIES Logitech MX http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.027 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Ima li tko koji bolji savjet? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa šta ih nemoš izrezati škarama na odgovarajuću veličinu?
![]() |
#6 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
nije mi jasno kako su dvostruko veci, jer bi trebale biti iste velicine? sam ih par puta kupovao i svaki puta su iste velicine i sjedaju u te utore u mm.. a sta se tice prasine, skupljaju istu kolicinu kao i orginalni padovi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
onda sam ja nešto pogriješio. Koliko se sjećam pakiranje je bilo isto kao i na linku, i da su mu u Linksa rekli da su ti baš za mx seriju. Hmh, otić ću do Linksa i provjerit. hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|