|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
cudni problemi - optika+usb
Dakle, ovako: u racunalu sam imao 2 opticka uredjaja, jedan dvd citac i jednu dvd przilicu, oba marke LG. Radili su super sve do prije par dana. Od tada oba uredjaja, iako su normalno prepoznati od windowsa, odbijaju citati dvd-e, a cd-e citaju normalno. Ovako se ponasaju i na drugim racunalima, isprobao sam. Sad sam kupio novu przilicu, i radi ok. Naravno, ful mi je cudno da se oba uredjaja uspiju pokvariti u isto vrijeme. A danas mi je i usb stick poceo javljat neke greske, I/O error, vise ga ne mogu ni formatirati... Zanima me da li je moguce da je neka komponenta (napajanje, maticna) odgovorna za ovakvo nesto. Jos da napomenem da inace nisam primijetio nikakve greske u radu, nikakva rusenja sustava ili resetiranja kompa. Mozda sam jednostavno lose srece... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedna od mojih želja u Novoj godini je bila da se konačno krenu čitati pravila foruma, ali izgleda ništa od toga... ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|