Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.01.2008., 16:08   #1
albert_zg
Premium

Datum registracije: Aug 2007
preporuka zvucne kartice

dakle, sve je receno u naslovu
preporuka zvucne kartice, upotreba uobicajena: filmovi, igre, muzika, zvucnici z-2300, mozda uskoro z-5500, cijena, hm, recimo 500-tinjak kuna, ali naravno sto jeftinije to bolje
isplati li se xtreme gamer, ili su i xtreme music, audio dobre? da li uopce creative labs ili nesto drugo?
tj. glavno pitanje bi bilo treba li prosjecnom korisniku uopce neka skupa zvucna ili su i one po 100-200 kuna dovoljne? ima li velike razlike? (sa navedenim zvucnicima)
hvala
albert_zg je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2008., 18:28   #2
CeRmA
Premium
Moj komp

CeRmA's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ako oćeš XFi onda si uzmi Music edition. Djelujem mi nekako ozbiljnije od Gamera, a cijena im je ista. Ili to ili neki polovni Audigy2/4. Ja imam Audigy2 i iskreno meni bolja ne treba.

A razliku ćeš sigruno osjetiti tu nema priče....i to na slušalicama od 30kn a kamoli ne na nekim kvalitetnijim zvučnjacima/slušalicama.

Pozz
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 |
CeRmA je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.01.2008., 19:17   #3
albert_zg
Premium

ok, onda ce music i biti, osim ako ne uleti nesto polovno, pogledat cu malo tjedan - dva da li ce se sta nuditi
hvala
Staro 08.01.2008., 23:48   #4
albert_zg
Premium

jos bi se nadovezao na ovu temu, za eventualne buduce citatelje ovog posta i slicnih interesa: prokopao sam po forumu i zakljucak bi bio da se kvalitetom tj. cijenom ispod xtreme music ili audigy 2/4 nista ne isplati kupovat osim ako vam ne radi onboard zvuk pa vam treba bilo sta
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno