|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
preporuka zvucne kartice
dakle, sve je receno u naslovu ![]() preporuka zvucne kartice, upotreba uobicajena: filmovi, igre, muzika, zvucnici z-2300, mozda uskoro z-5500, cijena, hm, recimo 500-tinjak kuna, ali naravno sto jeftinije to bolje ![]() isplati li se xtreme gamer, ili su i xtreme music, audio dobre? ![]() tj. glavno pitanje bi bilo treba li prosjecnom korisniku uopce neka skupa zvucna ili su i one po 100-200 kuna dovoljne? ima li velike razlike? (sa navedenim zvucnicima) hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako oćeš XFi onda si uzmi Music edition. Djelujem mi nekako ozbiljnije od Gamera, a cijena im je ista. Ili to ili neki polovni Audigy2/4. Ja imam Audigy2 i iskreno meni bolja ne treba. A razliku ćeš sigruno osjetiti tu nema priče....i to na slušalicama od 30kn a kamoli ne na nekim kvalitetnijim zvučnjacima/slušalicama. Pozz
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ok, onda ce music i biti, osim ako ne uleti nesto polovno, pogledat cu malo tjedan - dva da li ce se sta nuditi ![]() hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
jos bi se nadovezao na ovu temu, za eventualne buduce citatelje ovog posta i slicnih interesa: prokopao sam po forumu i zakljucak bi bio da se kvalitetom tj. cijenom ispod xtreme music ili audigy 2/4 nista ne isplati kupovat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|