|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
GA m59sli-s4, podrška za 5000+ black edition?
Koristi li netko athlon x2 5000+ BE na ovoj ploči i ima li ova ploča podršku za njega. Naime uzeo bi taj proc samo sam na supported listi za matičnu vidio da zadnji bios podržava G1 stepping, a ovaj proc ima G2 pa me zanima dali će to radit na njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mislim da bi ti moral raditi, nisam siguran, makar me čudi da pošto je to jedna od boljh Gigabyteiovih AM2 ploča da nema nove revizije BIOS-a! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
I mene isto čudi jer m57sli-s4 koja je slabija ploča od moje ima već 7-8 redovitih revizija biosa i na support listi su svi am2 procesori kao i phenomi, a za m59sli-s4 i s5 su zadnji bios stavili pred više od godinu dana. Uzeo bi sigurno da je neki Windsor proc sa g1 steppingom, ali mislim si uzet baš blackija jer planiram klokat, a to je druga jezgra i stepping pa mi nije svejedno dat pare za proc a da je velika mogućnost da ne radi. P.S. Jel zna netko kakav site gdje ima za skinut besplatno bios direktno od proizvođača biosa, ja sam nešto našao, ali oni svi naplaćuju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
hmm, trebalo bi raditi, meni na M57SLI-S4 radi s pol snage klokan na 3.2ghz samo promjenom množitelja na 16x i voltaže sa AUTO na 1.4v stabilan ko beba... tj. radi ko urica ![]()
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
a cuj, uvijek mozes probat, ako ne radi u roku 7 dana zakonski mozes zatraziti zamjenu proca za neki drugi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|