|
![]() |
#1 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Windowsi - nema zvuka
Više zbilja neznam šta da radim, pa sam došo tu pitat !!! Pomozite ljudi molim vas, ovakva je situacija : neki dan sam formatirao C:, stavio Xp pro i sve super sve 5; pustim si neku pjesmu, slušam, uživam kako je sve divno, i najednom krzkrz, pjesma stane, sjetim se ja, idiot nije stavio drivere za zvuk, skinem ja najnovije, stavim, i opet neeeće, s Nodom mi ja vlja neki virus, nemam pojma šta da napravim, dal se može taj virus uklonit s Nodom ili nekim drugim programom, ili opet trebam formatirat, slušam prijedloge...!!!! Hvala vam unaprijed !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očigledno ti virus hebe koncepciju. Pitanje je s čime si stavio virus gore, driverom, playerom ili nečim trećim. I, da, NOD ga može obrisati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
1->ŠTO SE TIČE ZVUKA:ajde probaj instalirat drivere za zvuk koje si dobio na cd-u od matične(znači te nekakve orginal drivere za zvuk)..i naravno prvo obriši te najnovije, pa onda javi šta se događa nakon instalacije starih?!?! 2->ŠTO SE TIČE VIRUSA:neznam šta da ti kažem jer ne koristim NOD,al vjerovatno ga on može obrisat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
ok je dečki, hvala na pomoći, riješio sam problem, updatao sam skinute drivere preko device menagera, i sad je ok.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|