|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Imam jedan problem s bluetoot-om koji koristim za prijenos podataka s računala na mobitel i obrnuto. Bluetooth je Micronet 2.0 kupljen u ve-milu prije otprilike mjesec dana. Prvih 3 tjedna mi je sve radilo kao podmazano dok mi se prije nekoliko dana nije pri prijenosu podataka (muzike) s kompa na mob počeo pojavljivati ovaj error: FTP error - The request could not be honored. Possible error - The folder is not empty or file/folder is "read only" Sve ostale funkcije bluetootha rade znači mogu prebacivati s moba na komp, upravljati kompom pomocu moba itd. jednio nemogu prebacivati podatke s kompa na mob. Mobitel je Sony Ericsson v630i kupljen prije 2 mjeseca. Nisam provo s niti jednim drugim mobitelom niti na jednom drugom mobitelu. Provao sam reinstalirati software od bluetoota ali ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo sad sam provo mogu na sve druge mobitele i mogu prebacivati na memoriju uređaja moga mobitela jedni nemogu na memory stick neznam zašto provati cu napraviti master reset Edit: Evo napravio sam master reset i sad radi Zadnje izmijenjeno od: Ivanozo. 26.12.2007. u 19:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|