|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Abit KN8-Ultra 939 7.1 problem sa zvukom
Na dotičnoj ploči mi je prvo zvuk postao vrlo vrlo niskog nivoa(na zvučnicima sam morao "naviti" do kraja da bi se nešto čulo...), a zatim je nestao potpuno.Kartica je integrirana u matičnu 7.1 i kad sam je tražio u Device Manageru, jednostavno je nestala... Jel netko možda ima kakvu ideju što se dogodilo,kako popraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
nisam znao dali da stavim u hardverske ili softverske probleme jer neznam u čemu je štos |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Reinstalirao sve i dalje ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm izgleda da ti je riknula grafa na ploči bojim se da ti nema druge nego ili nosit na reklamaciju ili kupit PCI zvučnu pa nju ubosti u ploču... E sad možeš probati u biosu ugasit pa upalit zvučnu ali s ovim simptomima sumnjam da će upalit to rješenje, ono - probaj čisto reda radi...
![]() |
#6 |
Premium
|
imam pci zvucnu i radi oke...al mi treba ova druga isto...probat cu ugasit pa upalit iako sumnjam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
XD još gledam kakve veze grafa ima al reko neću niš reć ^^ ništa...ide komp u hgspot u pon >.< mićem overclock,diskove itd radi zaštite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
Da bar... ![]() Ma to je manjak glukoze - sad sam ručao pa će bit bolje... ![]() ![]() ![]() Anyway naravno tebalo pisati zvučna, uostalom KN8 Ultra i nema integriranu grafu... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
e da. Zašto dvije zvučne? Tako da kad madmax dođe na neki cod4 server da mu prašim dupe i slušam neku hc glazbu sa strane ![]() A i dobro dođe kad se poželim igrati DJ-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
|
Hmm dvije PCI zvučne? Ako stanu od grafe naravno... ![]() Anyway gle to je definitivno za reklamaciju, to uopće nije upitno, ali je pitanje imaju li oni uopće više KN8 Ultri na lageru da ti je zamjene...
![]() |
#13 |
Premium
|
ne dvije pci neg jedna pci jedna na mbo...uopće me ne zanima za matićnu dal imaju ili nemaju neka nabave istu ili još bolje neka mi daju neku AM2 tako da si stavim novi proc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
|
Ma skužio sam da imaš onboard + PCI bogamu nego ti velim moguće rješenje... ![]() Inače ne zaboravi da ti onda treba osim novog proca i matične (pretpostavimo da je dobiješ) i DDR2 ram jerbo ćeš ova stare modula malo tešku ugurati u AM2 ploču iako bi proc možda i išao - fizički mislim... ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
znam ide i 2xddr2 800mhz 1gb ![]() a sad najveći problem...pare ![]() moderatori može lock ovdje? riješeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
dobro dobro...nemoj da moram cod2 izvadit iz stare prašnjave kutije sa tavana...uff ![]() :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|