|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ne rade igre
bok ljudi! muci brata jedan problem na kompu....malo je stariji komp (barton 2600, 512 ddr-a 400mhz(GEIL), ati radeon 9550... niti jedna novija igrica mu ne radi, tj. kaj ju instalira, pri pokretanju mu izbaci error (ono "send error/ dont send"). evo konkretno kod igrica COD 4, i Bioshock...to je stavio veceras nakon što sam mu stavio nove windoze sa SP2. mislili smo da je stvar u windowsima, ali izgleda da nije! i stavio sam najnovije drivere za graficku (samo video driver od 17mb, jer Catalist je preko 40Mb a imam modem...i ovo mi je pun k. skidalo) sve sam mu uredno stavio kao i sebi (meni inace na laptopu sve igrice rade bez problema (errora). inace sve programe instalira bez problema...to se događa samo kod igrica! sad stvarno vise nemam pojma na što da mislim da bi mogao biti problem??? nešto softverski ili hardverski??? molim vas pomagajte... ![]() Unaprijed hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neka stavi neke starije drivere, 5.9 npr. i neka zaboravi COD i Bioshock na toj konfiguraciji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Stavi gore most wanted to bi trebalo raditi ako ne onda je hardwerski problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma nije bas pri novcima za nadogradnju. a cuo sam da novi COD nije zahtjevan, tj. da se mogu smanjiti detalji i ostalo...frend igra na lapu s integriranom grafickom. kuzim to da je slab komp za neke igrice (zapravo vecinu ovih novih) ali jel ne bi trebao pokrenuti igricu i da mu onda šteka i sl. ...ali ovdje ju uopce niti nemre pokrenuti!
![]() |
#7 |
Premium
|
a frendovi mu igraju s takvom istom grafickom takve igrice
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
prijatelju sa 512 ram-a ne mozes nista neke igre ti se nece niti pokrenit jel nemaju neki minimum koji zahtjeva neka igra......laptop je druga prica .....vjerovatno je i bolji po karakteristikama od tog amd 2600+ pa skupite sta para za prijatelja i pokloni te mu malo rama bar za bozic....vidt cu ja jel imam neki na 400ddr al to tek posli nove mogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ta grafa nema Shader 3.0 tj. ima 2.0 a to ti treba za bioshock sigurno a vjeroatno i za cod4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|