|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
MSI k8n neo4
imam navedenu plocu a skupa s njom i onu zujalicu od venta.a posto je to dosta bucno(dapace najbucniji dio konfe) razmisljam o nekom pasivcu(al opet to se dosta grije-na dodir heatsink zna bit stvarno vruc) al glavni problem je sta grafa ide preko njega (cak i dotice mozda 1.5cm visok heatsink od zujalice)...sad me zanima ak ima neko kakav prijedlog sta napravit s tim(koji cooler stavit)? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Thermalright HR-05 SLI i ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim sta ovo radi na Intel podforumu, ali slozio bih se sa jedvajom... i bilo je vec toliko topica o grijanju NF4 i rashladnim rjesenjima...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
A možeš probat i sa ovim ventom, spojiš ga na 7v i miran si. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=2852 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisi spominjao nikakve limitacije budgeta nego si pitao paušalno što stavit, a kako je superunknown rrekao o tome se razlglabalo nadaleko i naširoko prije koju godinu i bilo je svakavih rješenja uključujući neke rezane stocck coolerre od A64 itd koja su sva bila solidna...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a i plus sta trenutno nema kog nas tog SLI neg u linksu samo onaj obicni...pa cini mi se malo puno dat preko 100kn za kuler od chipseta.. :/ nego jel zna neko koji senzor(ime) bi trebalo bit za temp chipseta na mojoj ploci?u everestu ima MBO senzor koji nikad ne prelazi 35 stupnjeva(makar sam digo FSB),cak ni kad iskopcam zujalicu nisam primjetio da ijedna temperatura poraste(ni u everestu ni na speedfanu) a heatsink onaj mali je tak vruc da se nemre prst drzat ak bolje pritisnem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|