|
![]() |
#1 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Kao što u naslovu piše zanima me da li radite backup svojih podataka. Ako radite na što spremate podatke? Ja osobno za backup koristim USB memorije i DVD.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Neke stvari držim na dva diska, tj. na dva računala i neke stvari držim na DVDovima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svakih 30dana sprzim 2 dvda Na njih spremim my documents i bitne filove koje imam Sve lozinke i passworde spremim na usb te isprintam kopiju po potrebi Filmove i ostalo ne radim backup jer imam flat non stop pa mi svjeedno dal ce otic ili ne a ionako necu gledat 10puta neki film ili igru,dok save filove igre ipak sacuvam na usb sticku
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
O bome kako vrijeme ide (a ja starim) polako ucim lekcije backupa. Dali slucajno obrisane, dali disk anyway... Muziku obavezno przim na DVD -e i drzim na disku. Malo vrijednije stvari (dokumenti, slike, scanovi) drzim na dvd-u, na radnom disku, na USB disku. Nekada sam koristio backup4all ali u zadnje vrijeme i NT backup mi odradi dobro zadatak. Sto se sistema tice acronis svakih oko mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#9 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#10 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Back Up mi je kada idem srusiti Windoze,pa sve one vazne podatke sa C: particije prebacim na D: ili E:,i kasnije kad dignem nove Windoze vratim ono u C: i mirna Bosna ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma dotuzi ista poranjava, pa na crash diska kao na dobrodoslo osvjezenje. ![]() zapravo nemam nista vazno za backup. svi legalni albumi su mi na CD-ovima (orginalni),a ostale "nabavim" ponovno kad se pokaze potreba. prijatelj sam s videotekarom, tako da mi je to besplatno. software(instalacijske datoteke) prebrzo zastarijevaju da bi bilo kakav backup imao smisla. nemam digitalac nepisem seminare. josh uvijek koristim "verziju" CoD4 za siromashne ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hmm... Ne ![]() A trebao bi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
my documents/pictures/my received files(msn i to haha)...to na dvd paswordi su na emailu i na usb sticku. filmowi i mjuza mi nie vazna,ako ponestane flat je tu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam naucio na tezi nacin pa sad svakih mjesec i pol radim si backup dokumenata i fotki... a sada sam i cijelu glazbenu kolekciju sredio, pa sam i to zaprzio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Radim backup svega na dvd-e, ukljucujuci i sejvove nekih igara. Da, ja sam paranoik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Imam jedan radni disk sa podacima i jedan sa sistemom. Obično pržim slike na DVD-e i tu i tamo neku mjuzu. Nekad imam duplicirane podatke na više računala.
![]() |
#19 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da radim backup.
![]() |
#20 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
nikad u zivotu nisam napravil backup zato jer mi je trebalo. par put sam napravil samo da vidim kak radi- i obrisal. backup napravim ljudima kojima slazem komp. da ,o /home ode bilo bi gadnoh problema. dvd-e ne volim prziti tak da.. ako ode, kaj sad, imam flat p a cu iz nule ![]()
![]() |
#22 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja ne radim backup, na Windowsima za mene to radi SyncBack, a na OS X-u Time Machine ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ono kaj mi stvarno treba imam na dva diska i na DVD-ima.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
da. cijeli home folder na server u ameriđiji, inkrementalno pomoću rsync/ssh metode. bilo je zaj... prvih 2 mjeseca uploadati sve, ali sad je super. ni ne kužim da se backup radi jerbo se uploadaju samo chunkovi file-ova koji su promijenjeni.
![]() |
#29 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2015
|
Pozdrav svima ! Imam pitanje kako lako da napravim si backup svih datoteka. Naime, u pitanju su glazbene datoteke. Pravi ko mali server za glazbu. Drugim rijecima JUKEBOX. Pitanje? Evo ovako; kada skinem neku pjesmu s neta, da je nekim programom odma prebacimna taj server i da je server uvijek update-an da mogu u drugoj sobi samo kliknut i slusat. Napomena, mora biti povezano 0/24 p.s. tu sam nekvu ideju dobil (za backup podataka), al ako ima tko bolje nešto .. neka napise Zadnje izmijenjeno od: Mikael10. 16.03.2015. u 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
youtube? ![]()
|
|
Oglas
|