|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel to istina da ce baterija u misu trajat 6 mjeseci ako recimo 8 sati dnevno ga koristim? Ima netko iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() da ju sam Bog puni nebi tolko trajala ja imam Nimh i traju mi 2-3 tjedna,ovisno o korištenju, neznam kolko traju one koje se dobe s mišom ali sigurno ne puno duže nego Nimh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
U taj mis koliko vidim ide jedna baterija. Jel moze netko potvrdit kolko traje odprilike za 8h recimo koristenja dnevno? Ovo sam nasao: http://www.dvhardware.net/review114_...tech_v220.html po tome baterija traje neka dva, tri mjeseca. Zadnje izmijenjeno od: zicko. 20.12.2007. u 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bi uzeo LOGITECH VX Nano Laser Cordless. http://www.logitech.com/index.cfm/mi.../3271&cl=us,en Skup je ko vrag, al dobar je isto toliko i vrijedi svake kune. Ima sve što svaki korisnik miša može zatrebati, a i više od toga. Definitivno moj prvi izbor! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja ga uzimam s prvim laptopom... ![]() Bilo bi šteta mijenjati G7 za to, ali s prvim laptopom uletava i Nano. P.S. Cijena miša je 500 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ima jedan problem, koliko vidim dosta su mali ti misevi. Mislim na Nano i V220, |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa kod miševa za laptop i je bitno da je miš malen a precizan i kvalitetan. Ponekad mi bude "bed" kaj mi G7 strši u tobri kad ga furam sa sobom s laptopom. Iako mi za surfanje i razne poslove je dovoljan touchpad i trackpoint, a miša koristim kad nešto crtam, design, i kad radim na sitnicama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|