|
![]() |
#1 |
Guest
|
Problem sa instalacijom Viste
Bok. imam problem kod instalacije VISTE, kad biram particiju imam jednu primary( ali je premala za VISTU), jednu logical od 160gb i jednu od 50gb koja je extendet i s njom nemogu raditi nista, niti formatirati, nisti napraviti novu particiju, niti ju nadograditi na neku drugu. E sad, s cim bi mogao to popraviti, na ovoj logical particiji imam puno stvari koje cu premjestiti na jedan prijenosni hard, pa ako mi mozete reci kako da popravim hard da opet imam jednu particiju od 250gb i da ju onda rezdjelim. hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Probaj izbrisati tu extended, pa proširi ovu primary na najviše što možeš. Zapravo pobriši sve particije na tom hardu i nakon toga napravi novu i nastavi instalaciju. Ako ne možeš preko Vistinog disk managera, nabavi bootabilni partition manager i preko njega složi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
nemogu ju izbrisati tu extendet...sad sam na visti ali imam samo 100 mb praznoga na primary...sutra cu si sve bitno sa logical prebaciti na prijenosni i onda sa particion magic cu sloziti tir ponovo, samo se bojim da necu ostat bez tih 50 gb... |
![]() |
![]() |
#4 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kakvi, neće to isparit... Samo se posluži partition managerom i riješit ćeš problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|