|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
(nepotrebni) servisi u visti
Dakle, vista se uredno boota, i onda nakon minutu-dvije pokrene neki servis koji zauzme 100% procesora i uspori cijeli komp. I naravno mudro sakrije taj servis pod jedan svchost.exe proces. Onda ja rucno ugasim odgovorni svchost.exe, s njim se ugasi i aero sucelje i prede na vista basic, i sve je ok. Onda se nakon nekog vremena servis (i prateci svchost) ponovno pokrenu. Nakon dva-tri gasenja se vise ne pali. I nije stvar u aeru, na kraju je tu i aero, bez tog procesor-prozdrljivog procesa. Vec sam onemogucio rucno pola nepotrebnih servisa, ali stvar se jos uvijek poavlja, ocito nikako da pronadem odgovoran servis. I prilicno sam siguran da nije nikakav antivirus, disk defragmenter ili nesto slicno, to sam sve provjerio. Ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
xp owna ![]() bar dok za vistu ne izađe sp1 normalan ne beta ne preporučuju ju ljudi za korištenje, puno bugova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
NOD32, nije apdejtan jer vjerovali ili ne komp nije spojen na net, ali to znaci da bi jedini moguci put virusa bio preko nekog usba - malo vjerojatno. A ako je virus svaka cast autoru - ne radi nista posebno ali zivcira, bas kako bi pravi virus i trebao radit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|