|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
RapidShare problem
Unaprijed se ispricavam ako ovaj topic nespada u ovu kategoriju. Korisnik sam MAXadsl neta i imam jedan veliki problem u vezi RS accounta. Kupio sam RS acc.od 6mj i dosada sam skinuo oko 25GB u proteklih 5 dana i dalje mi neda vise da skidam. Vec 2 dana pokusavam skuziti o cemu se radi,ali sve je uzalud. Koliko sam vidio ako uzmes RS acc. nema ogranicenja. Nekontam u cemu je problem Molio bi bilo kakvu informaciju koja bi mi pomogla. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
odakle ti to ? koristim rs account već par mjeseci (tj više njih odjednom) svakih 5 dana je ograničenje od 25 000 000 000 byte-a (što je oko 23 i nešt sitno GB) sav promet se može potrošiti odmah (tj ja ga potrošim za oko sat i pol) ili svaki dan po malo tj kakva got vam kombinacija padne napamet, ali svakih 5 dana 23 i nešt sitno GB kada se pređe ta granica rapid daje još malo skidati (do 26300 MB čak) ali samo ako su ti downloadi već zapoćeti tj ako se skida trenutno ali to što se skine više od dozvoljenog proemta u 5 dana se broji u slijedećih 5 dana, tj slijedećih 5 dana započenš skidati s 2000 MB a ne s 0 MB to da je skidanje neograničeno se misli na brzinu (meni do 9MB/sec) i da nema čekanja, a ne na količinu skinutog 50 kn = 1 mjesec RS accounta = 139.69 GB
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
RS ima ograničenje od 25Gb u 5 dana. Ako si u 5 dana skinuo 25Gb, moraš čekati 6 dan jer ti onda od onih skinutih 25Gb 'odbije' količinu koju si skinuo 1. dan dok opet ne dođeš na 25Gb. Da bi provjerio svoje stanje, odi na Premium Account Login gdje ti piše količina (u Mb) koju si skinuo u zadnjih 5 dana.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala deci na informacijama.Moram priznati da nisam znao za tu vrstu ogranicenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
to je zbilja bezobrazno od rs-a da netko im plati masnu lovu, i onda nemože skidati... kaj je nekome s 100mbps 25gb na 5 dana...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
bas nista. ali s druge strane rapid je uvijek bio rjesenje za one s slabim nesimetricnim linijama kojima su privatni torrent trackeri i prezivljavanje na njima teski SF. netko s 100mbitnom linijom tamo ne nece imati problema. a da ne spominjem da ce 10MBps prije postici sa TLa nego s RS ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|