|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kupiti ili pricekat mjesec dana?
Uhvatilo me ovih dana da idem mijenjat komp jer bi trebao novu graficku (AGP) a to mi se bas ne isplati. Trenutno imam socket 939 (AGP) i prelazio bi na AM2. Vidim da su sada pocele izlazit maticne AM2+ i quad core procesori. Ono sta me zanima je da li ce po vasem misljenju u narednih mjesec do 2 cijene maticnih AM2 i dual core procesora ici osjetno dolje ili mi je svejedno kada kupim. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Nitko ne zna kada ce navala AM2+ socketa i quad core procesora? Znam da AM3 nece jos godinu dana ali me zanima za kada su u siroj ponudi kod nas najavljene gore navedene komponente? Normalno ako netko zna. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Koliko bi dao para za to?? ![]() Uzmi AM2 maticnu koja flashanjem BIOS-a podrzava AM2+(Nisu skupe,ti odaberi koja ti odgovara)..I uzmes 4000+(Brisbanea),tako da kasnije ga naklokas i super,a kad Phenomi budu jeftiniji,njih uzmes Za padanje cijena..A cuj,ne vjerujem da ces bas past jos puno(procesori) jer ti vec gore spomenuti 4000+ je oko 450kn,ak se ne varam ![]() A cuj,nemoj cekati sada,jel tak mozes cijelu vjecnost,stalno izlazi nes novo,dok ti docekas AM3,vec ce izac AM4(ovo bubam,ko zna kak ce se zvat ![]() ![]() Sretno s kupnjom ![]() EDIT: Da nadodam,taman su ti i sada DDR2 cijene bolesno niske...Tako npr..4GB Kingmaxa 800Mhz je oko 625kn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Cujem da rulja u zadnje vrijeme s obzirom na cijenu kupuje ddr i sprema ga pod madrac pa neka se nadje za bolje dane. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
evo ja sad naletio do vemila, iz dosade pitam posto 1GB DDRa, kaze zenska 130 i koju kunu....ajd rekoh daj jedan keks da ne idem praznih ruku van. ![]() stvarno je bezobrazno jeftina ta memorija ovih dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|