|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Koje su slušalice da kupim?
Mislio sam kupit neke slušalice. Gledao sam hrpu njih i stvarno ne znam koje su najbolje. Može mala pomoć? Što se najviše mora gledat od karakteristika pri kupnji? Gledao sam Sennheiser HD 201, ali one imaju frekventni opseg 21 - 18000 Hz. To mi se čini premalo. Htio bih neke slušalice koje su slične po izgledu ali bolje po karakteristikama. E da! I da je cijena 200-350 kn. Znam da je tražim previše, ali možda mi možete pomoć. Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
pogledaj HD205.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A jel znaš gdje su najjeftinije u Zagrebu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Te slušalice si kupujem bratu za Božić. On bi htio da je dobar izgled više nego kvaliteta, a ja bi mu htio kupit i kvalitetu sa dobrim dizajnom. njemu su i ove dobre http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3170006 Već sam mu predložio Pioneer SE-M380, ali mu dizajn nije nešto. Karateristike tih slušalica su odlične za te novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pogledaj u http://www.bojezvuka.hr/ tam ih (Sennerica) isto ima, doduse ne znam kako su u odnosu sa cijenom |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Što mislite o ovim slušalicama Technics RP-F600E-S? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kupi KOSS PortaPro. Izgled im je hmmm cudan. Ali zvuk. Zvuk im je fenomenalan. Zvuk im je u rangu sa Sennheiserom PX-100. Vjeruj mi neces pogrijesit. u nas ih kolko vidim ima samo u Brrax-a Te tehnics - imao sam slicne, barem po cijeni - moje su bile oko 350kn, nista posebno sto se tice zvuka, ima basa dosta, ali nije sve u basu... Visoki tonovi su im bili onako malo prenaglaseni...Opcenito nisu imale los zvuk, ali nije bio ni nesto posebno. Zadnje izmijenjeno od: lovretta. 18.12.2007. u 02:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|