Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.01.2008., 16:20   #1
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
kuciste do 350kn

Vidim da stavljanje nove konfe u Codegen kuciste vise nema smisla namjeravam kupiti i novo kuciste....Posto ne zelim dat jako puno para mislim da se za 350kn moze nac OK kuciste. Vjerojatno cu uzimat u ve-milu pa bi bilo dobro da je od tamo...mozete jos napisat neku alternativu iz nekog drugog ducana.Procitao sam malo o kucistima na forumu i elvisove prijedloge a najvise mi se svidio ovaj:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7790001

Vidim da ima 2x120 u sebi vec, a zanima me dali su bucni ti ventovi...I kakva je sama konstrukcija tog kucista? Znam da je Chieftec najkvalitetniji, no ovi jeftiniji modeli su malo ruzniji...Jos u tu cijenu ulazi i TT Mambo...
Staro 22.01.2008., 16:31   #2
Rev
Premium

Rev's Avatar

Datum registracije: May 2006
razmisli o Chieftecu DG 01...imaš ga u ADM-u za 305 kuna...(u ve-milu 325 kn)

imam ga i odlično je...i čak je ljepše nego na slikama, imaš 5 otvora za ventove (1 za diskove, 2 na lijevoj bočnoj stranici, jedan naprijed i jedan iza), vrata koja pokrivaju ROMove (s bravom), te posebna manja vratašca koja pokrivaju USB i audio izlaze naprijed...

nešto je uže nego ostala kućišta, i nešto višlje...ja sam superzadovoljan...

http://www.chieftec.com/dg-01bd-u.html
Rev je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.01.2008., 16:37   #3
luki123
_HZTK_
Moj komp

luki123's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Rev Pregled postova
razmisli o Chieftecu DG 01...imaš ga u ADM-u za 305 kuna...(u ve-milu 325 kn)

imam ga i odlično je...i čak je ljepše nego na slikama, imaš 5 otvora za ventove (1 za diskove, 2 na lijevoj bočnoj stranici, jedan naprijed i jedan iza), vrata koja pokrivaju ROMove (s bravom), te posebna manja vratašca koja pokrivaju USB i audio izlaze naprijed...

nešto je uže nego ostala kućišta, i nešto višlje...ja sam superzadovoljan...

http://www.chieftec.com/dg-01bd-u.html
slažem se, chieftec je dobar izbor.
luki123 je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 16:59   #4
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Tog sam isto uzeo u obzir...a kakav je ovaj gigabyte ako netko zna
Staro 22.01.2008., 17:02   #5
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Gigabyte je dosta plastican ali prednost mu je sto ima dva 120mm venta napred i natrag, pa bi moj prijedlog bio ovo (ima samo jedan vent natrag ali je cvrsto izgrađen, pravi CM:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3825
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 17:39   #6
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

a kakva je kvaliteta tih ventova(tisina uglavnom)
Staro 22.01.2008., 17:45   #7
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
E to nemam pojma. Cije ventove oni ugrađuju neznam dal to uopce netko na forumu zna posto gagabyte ima kucista tek neko vrijeme. Ak ne netko kupio takvo kuciste pitaj njega. Preporuka odi do vemila pogledaj si tam kucista imas izlozena i smijes ih dirat i otvarat kolko hoces. Onda odi do linksa pa pa si pogledaj CM centuriona 5 koji je vrlo slican CM-u 534 i nakon toga odluci koje te bude bolje sluzilo. Chiftek je ok ali nekima se ne sviđa njihov dizajn a i nemaju ventove ugarđene (bar ovi jeftinji modeli).
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 18:45   #8
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

ok,hvala elvis
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja