|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
napajanje, upomoć ljudi
uzeo bi ovo napajanje Codegen power supply 480W, ATX 2.03, PFC, double 12V, 2×8cm fan, 2×SATA vidite moju konfu i nije baš nešto, no uzeo bi x1950gt i, navodno, mi treba za nju jače napajanje jer je moje model LC-B300ATX i piše 300w for total combination e sad, dal bi ovo codegen napajanje bilo dobro i za neki jači procesor ala Intel Core 2 Quad, Socket 775, 2.4GHz, četiri jezgre, box koji bi uzeo kroz god dana kad skupim lovu, i neku novu matičnu (ne znam još koju), pa grafičku itd. ugl treba mi napajanje za sadašnju konfu i da bude kompatibilno s budućom koju bi uzeo (al je nova u planu za daljnju budućnost i nisam se za ništa konkretno još odlučio) pa vas molim neke prijedloge što učiniti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne , prije Fortron 400w koji je 30kn skuplji ali sa 12cm ventom i vise snage ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
što kažete na ovo napajanje, uvjeravaju me da je dobro, stabilno bla, bla.... jer ne treba mi neko dugoročno rješenje, nego da dura god dana dok ne kupim novi komp.s time da bi probao malo klokat procesor Linkworld PSU (24Pin)+SATA+PCI; 460W, 12cm fan; w. TC; retail; ROHS Standard; CE |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Lijepo ti ljudi rekose da uzmes fortron 400W PNF koji je ~300kn. i neces ga kasnije trebati mjenjati.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
već sam ga naručio ..i osim toga ne bi ga bacio nego prodao za neku sitnu lovu... ima netko iskustva s itim napajanjem?malo sam nestrpljiv, uzeo novu grafu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
PS Prije ces prodat sifilis nego to napajanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma nece ti ni skratit vjek trajanja bilo cega niti bilo sta drugo, eventualno sto se moze desit je da napajanje krepa ili pregori zbog opterecenja, a onda kakve si srece moze povuci sve sa sobom ili ne mora nista. S druge strane, moze davati i preveliki napon, onda isti problem, dok kod premalog ce sve raditi sporije (graficka ponajprije jer njoj najvise u komadu treba). za kraj, mozda uspijes uvalit to napajanje nekom za par piva, ali tesko, ja sam takva napajanja djelio kad bi ih se rjesavao ![]() ono sto si trebao napravit je uzet fortron 350 s kojim si miran, a kad bude doslo vrijeme za neki quad onda ga prodat za 100-150kn i uzet neko bolje napajanje - gubitak koliki i sa ovim, a znas sigurno da nece nist riknit.
![]() |
#14 |
Registered User
|
prilično ste me uvijerili. ne kupujem navedeno napajanje. e sad na kutiji od kartice mi kaže da treba 450w snage i 30 A +12V. to bi bilo 2x 15A zar ne? http://www.diskont24.com/product.php...&cat=47&page=2 ovo je nešto slabije koje vi preporučujete, ima 400w i dva raila (14A i 15A). hoće bit dosta snažno, i da ne vjerujem natpisima na kutiji grafičke? ili je bolje chieftec 450W na railovi su isti http://www.diskont24.com/product.php...&cat=47&page=2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|