|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
sistem32 error
od jucer kad pokrenem dva avi faila sa hard disca javlja mi se error i windowsi zalede, to su dva filma koja su prije normalno radili ali nakon jucerasnjih instalacija koje sam dodavao u windowsemdia player ti filmovi se ne zele pokrenuti , drugi avi failovi se ne mogu pokrenuti sa windows media playerom ali sa bsplayerom neki mogu uglavnom dali postoji nacin da sredim taj error , restartao sam win media player al nista se nije promjenilo, neznam koji je error samo mi javi da je u sistem32 , ima li kakvo rijesenje osim reinstalacije windowsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Vrlo jednostavno - to što si instalirao ti je očigledno napravilno neki konflikt unutar sustava i sprečava te da reproduciraš video fileove. To se često doagađa. Probaj deinstalirati dotični software. Ako ne pomaže, probaj GOM Player - on sa sobom donosi dosta codeca pa ne zavisi toliko od onih dodatnih. Ako ništa ne upali doslovce prepiši grešku koju ti baca u Google pa nađi rješenje, jer se vrlo vjerojatno već netko s tim problemom susreo. Format Windowsa neka ti bude posljednja opcija, jer u većini slučajeva nema niti potrebe formatirati komp.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Mislim da bi uninstall WMP-a i dodatnih kodeka riješilo problem. Savjet: BSPlayer i klite kodeki (playback only - ak samo gledaš filmove). Meni ta kombinacija već dosta vremena super radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|