Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2008., 11:57   #1
Spamer
Premium

Datum registracije: Nov 2006
sistem32 error

od jucer kad pokrenem dva avi faila sa hard disca javlja mi se error i windowsi zalede, to su dva filma koja su prije normalno radili ali nakon jucerasnjih instalacija koje sam dodavao u windowsemdia player ti filmovi se ne zele pokrenuti , drugi avi failovi se ne mogu pokrenuti sa windows media playerom ali sa bsplayerom neki mogu uglavnom dali postoji nacin da sredim taj error , restartao sam win media player al nista se nije promjenilo, neznam koji je error samo mi javi da je u sistem32 , ima li kakvo rijesenje osim reinstalacije windowsa
Spamer je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2008., 12:40   #2
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Spamer Pregled postova
od jucer kad pokrenem dva avi faila sa hard disca javlja mi se error i windowsi zalede, to su dva filma koja su prije normalno radili ali nakon jucerasnjih instalacija koje sam dodavao u windowsemdia player ti filmovi se ne zele pokrenuti , drugi avi failovi se ne mogu pokrenuti sa windows media playerom ali sa bsplayerom neki mogu uglavnom dali postoji nacin da sredim taj error , restartao sam win media player al nista se nije promjenilo, neznam koji je error samo mi javi da je u sistem32 , ima li kakvo rijesenje osim reinstalacije windowsa
Kakve si instalacije dodavao u windows media player? Dal si neke codece ili codec packove instalirao?
Vrlo jednostavno - to što si instalirao ti je očigledno napravilno neki konflikt unutar sustava i sprečava te da reproduciraš video fileove. To se često doagađa. Probaj deinstalirati dotični software.
Ako ne pomaže, probaj GOM Player - on sa sobom donosi dosta codeca pa ne zavisi toliko od onih dodatnih.
Ako ništa ne upali doslovce prepiši grešku koju ti baca u Google pa nađi rješenje, jer se vrlo vjerojatno već netko s tim problemom susreo.
Format Windowsa neka ti bude posljednja opcija, jer u većini slučajeva nema niti potrebe formatirati komp.

Artistar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2008., 16:30   #3
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Mislim da bi uninstall WMP-a i dodatnih kodeka riješilo problem. Savjet: BSPlayer i klite kodeki (playback only - ak samo gledaš filmove). Meni ta kombinacija već dosta vremena super radi.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno