|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() molio bi da mi netko kaže kakva je Leadtek DT2000 H tv kartica. i zanima me dali se dobije daljinski s njom nisam to nigdje našao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dosta ljudi kaže da je to sada best buy a koju si ti tv karticu vidio da dolazi bez daljinskog? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ja sam prije godinu dana kupio Leadtek PVR2000 i sve je dobro samo što moja nema digitalnu tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
bilo je prije par mjeseci akcija u vemilu 333kn gigabytova, ja je uzeo samo zbog daljinskog jer je veci nego klasicni za tv, ima vise funkcija i sto je najbolje mozes kontrolirati winamp, WMP... uglavnom uzeo sam je jer je inace cijena daljinskog veca od ove tv kartice i daljinskog. Reciver se spaja na usb i netreba nikakav driver da radi. zato sto koristi onaj sistem general hid ili tako nekaj otprilike kao da se stiscu multimedia tipke na tipkovnici a stisces ih na daljinskom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
copyrighted material
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ovako imam još jedan problem, ne radi mi teletext tj. kad stisnem na daljinskome tipku neće mi ga otvoriti, iso tako kad stisnem desnom tipkom miša na WinFast DTV (njega koristim kao program za gledanje tv-a) nema opcije da se može stisnuti texst tj. ima ga ali je onako druge boje i nemože se na njega stisnut jel to problem u tom programu ili neš drugo... aj fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
copyrighted material
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Jedan od poznatih nedostataka ove tv karice je što ne prikazuje digitalni teletekst. Sa analognim programima ne bi trebalo biti problema. No ipak, taj problem se navodno trebao riješiti softverski, ali od mog zabavljanja sa tom karticom proteklo je nekoliko mjeseci... Tako da nisam pratio ima li što novog u vezi teleteksta. Što se mene tiče, ova kartica još uvijek predstavlja dobar odnos cijene i mogućnosti. Ali, izgleda da Leadtek još nije riješio ovaj problem. Kao i uvijek, ukoliko imaš starije drajvere. Isprobaj nove s Leadtekovog sajta. Kod starijih je znalo dolaziti do nestabilnosti. Također je bitna nadogradnja WinFastDTV programa, ako postoji novija verzija sa poboljšanjima. Novije verzije bi trebale podržati neke najavljene ( i očekivane ) mogućnosti. Na ovoj vrlo informativnoj stranici ( kad radi : hitthewa ) možeš pratiti dešavanja: http://tw1965.myweb.hinet.net/WinFastDTV.htm Potrudili su se dati i opširan pregled mogućnosti, kao i nedostataka Leadtek kartica iz ove DTV serije: Supported Hardware List: - Leadtek WinFast DTV1000 T (DVB-T, PCI) - Leadtek WinFast DTV2000 H (DVB-T/Analog TV Hybrid, PCI) - Leadtek WinFast DTV Dongle (DVB-T, USB 2.0) Features: - Support the following MPEG decoders : CyberLink PowerDVD 6 and PowerCinema 4 InterVideo WinDVD 5, WinDVD 6 and WinDVD 7 NVIDIA PureVideo Decoder - Support Overlay Mixer, VMR (Windowless mode) and VMR9 (Windowless mode) - Support MPEG-2 SD (480i/576i) video and MPEG-2 HD (up to 1080i and 1080p) video - Support Multiple audio streams (MPEG audio streams and AC3 audio streams) - Support MPEG Program Stream (MPEG-2 PS) and Transport Stream (MPEG-2 TS) Recording - Support Still Image Capture in JPEG, BMP, TIF and PNG formats - Support DVB EPG - Support "Now and Next" program information (On Screen Display) - Support POP, PIP and PAP - Support TimeShifting (using Microsoft Stream Buffer Engine) - Support Scheduled Recording and Wakeup from S3 (Standby) and S4 (Hibernate) - Support the following USB HID Remote Controls : Microsoft Media Center Remote CyberLink PowerCinema Remote Leadtek USB Remote - Support Leadtek's Remote Controls : CoolCommand Remote and Slim Remote - Support 3 control panels (skins) - Support 4:3 video, 16:9 video, Stretch video (Fit in window) and 4:3 Pan and Scan - Support Frameless and Panel Hidden - Support WDM Analog Video Capture - Support TV Logos (folder C:\Program Files\WinFast\WFDTV\Services) - Support Dual Monitors - Support Multiple BDA DVB-T Devices (Multiple Instances) - Support DVB Subtitle (ETSI EN 300 743) - Support DirectBurn to Disc (DVD+RW/-RW/+R/-R,CD-RW/-R) and Virtual Disc (Hard Disk) - MPEG-4 AVC(H.264) viewing is supported since version 2.0.1.88. MPEG-4 AVC(H.264) TimeShifting, MP4 recording, HD-DVD DirectBurn, ... are not supported yet. Known Issues: - BDA ATSC is not supported - BDA DVB-S is not supported - BDA DVB-C is not supported - MHEG 5 is not supported - MHP - DVB Teletext (ETSI EN 300 472) is not supported yet (DVB Teletext will be supported in year 2006. Stay tuned.). - MPEG-4 AAC is not supported - Analog Video Teletext is supported on PCI boards with BT878 or CX2388x chip - There is no video control (DXVA,Color Adjust, ...etc.) when using InterVideo (WinDVD) MPEG Decoder - The "Still Image Capture" does not work when using InterVideo WinDVD Decoder with "Overlay Mixer" Renderer - The "Still Image Capture" does not work when using NVIDIA PureVideo Decoder with "Overlay Mixer" Renderer ------------------------------ I, onako, usput, i PCEKSPERT je imao recenciju srodnog uređaja... Leadtek WinFast DTV Dongle - teletext ga nije volio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima li ta kartica hardversko mpeg2 dekoder? |
![]() |
![]() |
|
|