Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2008., 22:21   #1
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Problem sa routerom (pada upload)!

Najprije pozdrav...

Imam jedan problem. Naime prije sam koristio obican modem od T-coma, radi se o Siemensovom ADSL A-100-I modemu. Stvar je toga da je stara dobila laptop i htjela je wirelles mrezu, i tako sam ja nabavio Siemensov ADSL C-010-I modem i Canyon CN-WF514 router, sve je sredjeno kako bi i trebalo. Stara manje vise visi na chatu, sto i nije neka zahtjevna aplikacija tako da mislim da to nije uzrok mome problemu, a i kada ne koristi net javlja mi problem.

Problem je taj da mi svakih par minuta pada upload sa normalnih 24kb/s na 1kb/s, download je normalan i konstantan znaci ne pada nikada. Kada surfam to se ne osjeti , ali npr. kad zelim zaigrat neku igru, online , tipa WoW ili Wc3, svakih par minuta osjetim lag zbog tog pada uploada.

Pad uploada sam primjetio kada sam na rapidshare-u stavljao file tezine 50mb, i skuzio da se svakih par minuta veza odnosno upload gusi na par sekundi , znaci padne na 1kb/s...

E sad molim sve sa istim ili slicnim problemom da mi pomognu jer to traje vec par mjeseci i doslovno mi je prekipilo. Dali je stvar do T-coma- ili problem u modemu,routeru ??

Hvala unaprijed....
Hido je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2008., 01:01   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ja bi na tvom mjestu provao neki drugi router jer taj siemens je ono ...Za pocetak uzmes neki drugi modem-router pa provas.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.09.2008., 14:22   #3
Hido
Banned
Moj komp

Hido's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
A jedino do routera, budem probao nabavit drugi pa vidio
Hido je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor