|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Problem sa routerom (pada upload)!
Najprije pozdrav... Imam jedan problem. Naime prije sam koristio obican modem od T-coma, radi se o Siemensovom ADSL A-100-I modemu. Stvar je toga da je stara dobila laptop i htjela je wirelles mrezu, i tako sam ja nabavio Siemensov ADSL C-010-I modem i Canyon CN-WF514 router, sve je sredjeno kako bi i trebalo. Stara manje vise visi na chatu, sto i nije neka zahtjevna aplikacija tako da mislim da to nije uzrok mome problemu, a i kada ne koristi net javlja mi problem. Problem je taj da mi svakih par minuta pada upload sa normalnih 24kb/s na 1kb/s, download je normalan i konstantan znaci ne pada nikada. Kada surfam to se ne osjeti , ali npr. kad zelim zaigrat neku igru, online , tipa WoW ili Wc3, svakih par minuta osjetim lag zbog tog pada uploada. Pad uploada sam primjetio kada sam na rapidshare-u stavljao file tezine 50mb, i skuzio da se svakih par minuta veza odnosno upload gusi na par sekundi , znaci padne na 1kb/s... E sad molim sve sa istim ili slicnim problemom da mi pomognu jer to traje vec par mjeseci i doslovno mi je prekipilo. Dali je stvar do T-coma- ili problem u modemu,routeru ?? Hvala unaprijed.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja bi na tvom mjestu provao neki drugi router jer taj siemens je ono ![]() |
![]() |
![]() |
|
|