|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
HP iPAQ hw6945 Mobile Messenger
Zanima me kakva su vam misljenja i iskustva sa HP iPAQ hw6945, jel ga se isplati kupovati?Meni se osobno svidio jer ima prilicno velik ekran 3", a uz to i GPS, GSM, WLAN, BT i IC. Od drugih proizvođača nisam pronšao uređaj sa svim tim, i još nešto dali je HP inače dobar izbor za PDA? Pa bih molio odgrovore na ovo moje pitanje. HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
vidim da dugo nije bilo odgovora, ali ja sam ga kupio i mogu sve najbolje reći.. za cca 2500 kn ovo je najjači BEST BUY proizvod.. naravno, nećeš ga kupiti kod nas nego na e-bay-u
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
hw6915
Uređaj se u Hrvatskoj zove hw6915. Ima ga u hgspotu na akciji za 3999kn. Koristim ga već 14 mjeseci. Iznimno sam zadovoljan. Pogotovo sam se lako naviknuo na veliki ekran. Uređaj je nasljednik hw6515, te su uklonjeni svi nedostatci sa 6515, tako da praktički i nema slabe točke. GPS radi fantastično (koristim iGO 2006 Plus, zapadna Europa i Mađarska su pokrivene 100%, Hrvatska - gradovi skoro 100%, selendre samo glavnije ceste), bluetooth slušalica isto. WLAN hvata super. Tipke na QWERTY tipkovnice su dovoljno velike. Imam i iPaq 614c, ali se teško navikavam, ima dosta glupih sitnica. Ako je netko zainteresiran imam još jedan hw6915 zapakiran, nekorišten. Za cijenu se dogovorimo, dajem na poklon i autopunjač (nije skroz nov)
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|