|
![]() |
#1 | ||||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A Way Out
Zanimljiva igra nam dolazi za 10-tak dana. Treće lice, život u zatvoru i kako pobjeći iz istog. Official Trailer: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.03.2018. u 15:03. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
[QUOTE=Mommistake;3173492]Zanimljiva igra nam dolazi za 10-tak dana. Treće lice, život u zatvoru i kako pobjeći iz istog. Official Trailer: Meni je ovo jedna od najisčekivanijih igara godine. Brothersi su ![]() ![]() ![]() Ako bude bar približno dobro bit će jebeno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Skeptičan sam, ipak je to EA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ja ne vjerujem da ću kupiti pošto ne mogu sam odigrati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Tek je kraj 3. mjeseca, ali trenutno ovo mi je igra godine. Tko god ju namjerava igrati obavezno se nemojte "spoilat". Bilo koji spoiler će vam pokvarit igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Jučer gledao tylera1 kako igra s frendom. Mogu reći da je zanimljivo. Jedan iza ugla gleda da li ide stražar, drugi kopa rupu, itd. Jedan zabavlja stražara, drugi krade nož i slično. Uglavnom, koordinacja i sinkonizacija preko slušalica je krucijalna. Jako zanimljivo uglavnom, samo meni predstavlja veliki problem jer ću teško naći nekoga da igra točno onda kada ja igram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Da, vidim da nisu baš sjajne ocjene .. mislim da ću nabaviti za PS4, pa poslije utopiti. Moram samo curu natjerati da igra sa mnom ![]() Jel isprobao tko na konzoli, kako se vrti? Ako je slideshow, preskačem.
![]() |
#16 |
Premium
|
Baš sam završio. Meni je igra odlična. Ako možete preći preko nekih manjih stvari i klišeja (koji uopće nisu sad ono nešto kako drugi napuhuju ) stvarno odlično iskustvo. Ima stvarno svega, dobra akcija, charachter buildinga, vrlo dobar pacing, fenomenalan soundtrack i naravno....the feels...oh man the feels. Preporučujem Brothersi su mi ipak bolji ali ta igra je nešto posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Pitanje. Da li se s jenodm kupljenom igrom može igrati lokalno s frendom? 2x gamepad, isti PC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
Čak i ako ste odvojeni imate split screen, samo je način "povezivanja" različit. Ja sam igrao local sa 2 gamepada, čak i sa keyboard + gamepad jer mi je pad ostao doma ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|