|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Antec TP Trio
Pozdrav.Prijatelj kupuje računalo tj. radi se o nekoj kompenzaciji pa mu slažem konfiguraciju. Može dobiti gore navedeno Antec napajanje jer je to jedino pošteno što ovi imaju uz razne MSI,codegen itd.Budući da u zadnje vrijeme Antec-u ne cvjetaju ruže molim da mi neko kaže da li je ovo napajanje OK. Google kaže da ga je izradio Seasonic ,a ne Chanell Well i samim tim izgleda da je uklonjen glavni problem ,a to su loši kondenzatori. Što se tiče stabilnosti napona i ostalog tu Antec ionako nikada nije imao problema(moje iskustvo sa NeoHE i TP2 serijim, pa i SP do rikavanja). Da li je bolje da ipak istrese lovu za Corsair? Čovjek živi od računala(nacrti) pa mu ne bih volio dati loš savjet koji bi završio čuvenim "bijelim dimom". Ima o tome dosta na netu ali ipak najviše cijenim iskustva domaćih ljudi koji su u tome in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Corsair mogu i sam preporucit a za taj Antec nisam siguran. Znam da imaju kvalitetna napajanja ali nisam nikad videl kak rade. Ugl. ako kupi Corsair 450W VX nece fulat sigurno a i cini mi se da je cijena tog anteca tu negde oko 500kn
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma antec dobije pod uslugu.Recimo to je već odrađeno. Corsair bi morao kupiti svojom lovom negdje drugdje jer ga nema kod ovog u dućanu. Malo sam pregooglao internet i izgleda da se radi o dobrom napajanju.Inače model od 550w je po cijeni tu negdje sa vx550. Izgleda da će ipak ići Antec bez obzira što je corsair za nijansu bolji(barem prema reviewima).Ionako mu nije jasno zašto napajanje košta 750KN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj Antec je odlično napajanje...da meda by Seasonic je i ima poprilično stabilne railove no jedina mana u usporedbi sa Corsair-om je što je malo glasniji od njega dakle ako želi napajanje koje praktički neće čut -> neka uzme HX520 ili VX450W no taj Antec je jako dobro napajanje
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala.Uzeo Antec. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|