|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
pomoć kod reklamacije
Došao je taj sretni dan i našao se izgovor za reklamiranje stanovitog gigabyte radeona 9200SE 128 ddr, naime, neradi tv izlaz kako spada (crno/bijeli). No nisam siguran hoče li to oni prihvatiti pa idem ja malo boljom, prokušanijom metodom. Budem hitio krivi bios pa neka oni si fino misle kako će i šta će. No, ako se ispostavi da ga ne žele primiti, molim proceduru za flashanje biosa natrag. Imam pci grafičku karticu pa nebi trebalo biti problema. I da, za šta da ju zamjenim, vidio sam u izlogu sapphire 9200se(shit) gigabyte mx440(??) i fx 5200 samo budem vidio jeli 64bitna ili 128 bitna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nemoj se zajebavt s time moraju prihvatitt takav TV izlaz prvo nazovi i pitaj
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
99% da ti radi TV Out kak spada! ![]() I ja sam imao isti problem, nema boje itd... Probao na drugom televizoru - radi odlično. Znači stvar je do televizora i do drivera (frend je isto imao taj problem na fx5200, pa je nešto iskemijo preko display propertiesa). Probaj podesit standarde (PAL), promjenit kanal (na momo TV je bilo 3 potprograma pod AV)...
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Problem je u spajanju SVH-a izlaza na ne SVHS televizor pomocu skarta, ako imas chinch ulaz, kupi adapter svhs/chinch, ili treba prebrikaqtneke pinove na kabelu. Citiraj:
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|