|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() pozdrav ljudi! evo kupio sam navedeni telefon (polovni) i htio bih s neta skinuti manual da vidim koje ima funkcije i sve ostalo...nema šanse! pa koji se to danas cig*ni postali, sve bi prodavali, hoce za par kolobajta manuala kojih 6$... pa nemreš vjerovati, nekad sam ga samo utipkao u google i skinuo u par minuta....a danas...svi bi htjeli samo zarađivati na neki način. ajd da je to neki novi uređaj, ali za ovu staru kramu od telefona da dam više za manual nego što me je telefon došao... grrrr ajd ljudi pomozite, ako ima netko možda slučajno takav manual nek mi pošalje... Hvala!!!!
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ma joj...tak su me naživcirali. najprije vidim da se trebam registrirati na jednoj stranici, pa reko da j da pogledam još, možda se negdje moze samo tak skinuti. kad ono vidim da se svugdje plaća, idem se ja regati...a ono registracija se PLAĆA!!!! baš me zanima koliko su prodali takvih manuala!?!?!?
![]() |
#4 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Hajdemo vas dvojica prvo nauciti razliku izmedju service manuala i users manuala... ![]() A za taj telefon ces users manual, tj. korisnicke upute naci vrlo tesko, jer se radi o nekom low end consumers modelu. Zasto ne podjes u kakav Panasonic servis, vjerojatno imaju koji viska ili ce ti netko znati ukratko objasniti kako se barata s tim uredjajem?
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj drugu stranu onog papira gdje se pišu imena, neki Panasonici su znali tamo imati osnovne upute. Za Panasonic telekomunikacijsku opremu svih fela kontaktiraj V.A.T.S., čovjek se zove Zoran Kitić i car je za panasonic. A probaj se i obratiti u tehnički muzej, možda oni imaju nešto za primjerak tih godina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|