|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
problem sa zvukom
imam jedan cudan problem. kada slusam zvuk ili igram igru, svako toliko zvuk zasten na trenutak i krene dalje, u igri zastane zvuk i slika. nedavno se pri podizanju windowsa pojavio sljedeci error, error generic host process for win32 services. cini mi se da mi maticna rikava. komp iz siga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a lako moguce, bio sam na sahrani vec dvije-tri takve. obicno rikavaju polako, u mukama ![]() cisto reda radi bi mogao eliminirati taj zvuk disableanjem integruse i koristenjem neceg u PCI verziji (ako ti jos rade PCI, obicno riknu kada i zvuk ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
PCI rade, imam na jednom tv-kartu. pitanje je sto je otislo maticna, graficka ili napajanje. mislim, za grafu znam da je koma, pojavljuju se artefakti nakon duzeg igranja.no, je li moguce da se artefakti pojave jer maticna ili napajanje ne rade dobro. pri desktop radu nema problema, osim sto ne mogu slusati glazbu jer zvuk zasteka svako toliko. isto se desava kad gledam filmove i naravno kao sto sam vec spomenuo, u igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imam instaliran ati tray tools i on pokazuje u pesu temperaturu 55-56.nakon sto igram 20min, temperatura je ista, a artefakti se pojavljuju. mozda att krivo pokazuje, ne znam. u desktop radu nemam problema, osim sto se ponekad zna pojaviti jedna do dvije tocke na ekrenu, kao npr. mrtvi pikseli. ista stvar se zna desiti pri bootanju, ali ne uvijek. no te dvije tockice se niti ne zamjete pri radu. garancija za grafu je istekla. ono sto me muci je to zastajkivanje. kada bi to rijesio bilo bi super. od igra ionako igram samo pes, tako da mi one puno ne znace. no smeta me sto ne mogu slusati glazbu ili gledati filmove, bez tog dosadnog zastajkivanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|